Adventskalender: 3

Idag så bjöd Bonniers på en besvikelse.  En bok med bilder med en text under som ska föreställa rolig men den var inte rolig. 
 
Ikea nougat med marsipan var dessu trevligare 
 
 
Asos

4 november 22:29

beauty works - argan serum + kam
 
 

Spännande.  Det här är alltså någon form av hårolja. Det är en intressant förpackningen. 30 ml, det är ändå rätt mycket.  90 ml kostar 144 kr på lookfantastic

Kammen har jag ingen direkt åsikt om.  Jag använder aldrig kam men det kanske är något jag inte visste att jag behöver? Kam och hårolja är en bra lucka.


22:46
Gillar kam. Men hur fan får jag upp förpackningen till oljan?? Borde ha bruksanvisning.

22:49.
Direkt efter förra anteckningen så fick jag upp den.  Det lönar sig alltid att klaga. När jag skulle trycka ut serumet så kom det först inget, för att sedan komma mycket.  Det var en väldigt speciell doft.  Jag skulle beskriva doften som att den luktar godis.  (Även om riktigt godis inte luktar så). Den var en väldigt barnslig doft. Den luktar gott men den luktar som att målgruppen vore barn.

Jag tror att jag tyckte oljan kändes trevlig.  Men den behöver utvärderas lite till.
 
3 december  23:29
Helt ok.  Trevlig. Gillar tror jag. 

 


Zalando

Pai - the impossible glow

5 november- 21:16

Det här är tydligen en flytande bronzer/highlighter. Kostar 189 kr för 10 ml. Det finns tydligen större förpackningar att köpa.

Det är vanligtvis inte en typ av produkt som jag brukar använda men den ser fin ut på armen och har ska ge den en chans.  
 
 
3 december 23:30
Helt okej.  Gillar men kanske ingen produkt som jag känner ett behov av att äga. Men vem vet, kärlek tar tid. 
 
 

Kommentera här: