Adventskalender: 4

Ang bok julkalender jag lyssnar på.  Den bidrar till ett jag dagligen känner "neeej!! Inte slut än!!"
 
 
Så hittills så är det bookbeat som förgyller min december.  Dock så har jag inte öppnat någon skönhet än. Men det kommer.  Mina förberedda anteckningar börjar ta slut. 
 
Ikea bjöd på en parlin fylld med kokos. Trist och okej.  Men Bonniers levererade idag. 
 
En liten seriebok av Louise Winblad. Jag följer henne på insta och älskar!!
 
 
Asos
 

7 november 21:22

Egyptian magic - all purpose skin cream

Det här är alltså en allt i allo kräm. Ideen är bra men jag blir oinspirerad att använda saker som marknadsförs för att använda på olika sätt.

Denna har jag ägt tidigare.  Jag fick ett prov i glossybox och köpte sedan en full storlek.  Då använde jag den på nagelbandet. Men jag använde inte upp hela så den fick slängas. 7,5 som jag fick i denna borde jag kunna använda upp.  Den storleken finns tydligen att köpa för 75 kr (59 ml för 300 kr)

Jag ska nog komma på något användningsområde.
 
4 december 22:16
Jag läste någonstans att man kunde ha den som "raklödder" . Så det har jag testat och rekommenderar inte.  Iallafall inte om du är långhårig. Rakhyveln gled bra och huden gillade det väl.  
 
Men håret fastnade på huden och jag hade hår överallt  sen.

Zalando

7 november  21:33
 

Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Lip Protectant

Innan jag läste lite noggrannare så trodde jag att det här var en liknande produkt som den ovan men det här är tydligen ett läppbalsam.  13 ml och verkar inte vara så jätte lätt att få tag på i Sverige.  Men runt 200 kr kostar den.

Jag gillar inte läppbalsam i burk format. Varför använda fingrar om man inte måste? Jag vill ha mina läppbalsam i stift.

21:44

Har den nu på läpparna.  Den känns trevlig. Den känns väldigt blöt eller vad man ska säga. Den har väldigt tunn formulera och känns nästan oljig. Det här kan nog bli bra 
 
4 december 22:14
Jag är värdelös på att använda läppbalsam.  Använda denna igår och den gjorde underverk. Mina läppar känns inte katastrof. 

Kommentera här: