Adventskalender: 6

Idag så var jag chokladsugen och skulle glatt öppna Ikeas kalendern. 
 
 
Storleken har ingen betydelse men stora luckor brukar innehålla stora saker och det gör en glad.  (sedan kan det vara dåligt innehåll i de stora sakerna)
 
Men idag så blev jag besviken när jag såg att det var en stor lucka. Jag trodde det innebar att jag skulle bli utan godis.  Men tack och lov så var inte ikea såpass elak.  Jag fick en väldigt god pepparkaka. Samt presentkortet på 50 kr som jag anande att jag skulle få.
 
 
Bonniers adventskalender gjorde mig också glad.  Dikter ifrån Karin Boye.
 
 
Nu till skönhets kalendrarna. Jag orkar inte leta priser idag. 
 
 
Asos
 
 
Clinique - cleansing balm
 
Denna var jag väldigt nyfiken på att testa.  Den kändes helt okej.  Vi är inte kära än.  Tycker nog tbs motsvarighet är bättre.  Men ska testa denna med smink också. Återkommer om två arbetsdagar.  Obs. Lovar inget. 
 
Jag kollade pris. Jag fick 15 ml och 125 ml kostar  335 kr. 
 
När jag testade denna så låtsades jag att jag hade mascara.  Det gjorde inte ont i ögonen.  Gillar att ha med denna produkt när jag sover borta, enkelt sätt att få bort ögonsmink.
 
 
Nu till årets hittills favorit som kommer ifrån zalando. 
 
 
Foreo ufo mini!!
 
Det var pågrund av denna som jag köpte kalendern.  Denna kostar nästan lika mycket som hela kalendern.  
 
 
Man laddar upp den och kopplar till en app. Sedan lägger man på en ansiktsmask som är skapad till maskinen. Sedan lägger man den på ansiktet.  Det blir varmt och vibrerar.
 
 
En trevlig och spännande upplevelse.  Rekommenderar dock inte att göra det i sängen.  Blir kletigt när man öppnar ansiktsmasken.
 
Btw. Om ni har lelo sexleksaker så har de samma laddare som denna. 

Kommentera här: