Adventskalendrar: 1

Äntligen dags för adventskalendrar!
 
Jag har två vanliga skönhets kalendrar ifrån zalando och Asos.  Samt en tolvdagars ifrån revolution (vänner kollektion).
 
Livet sög i november och eftersom jag hade 60 luckor att öppna så bestämde jag mig för att börja i november och öppna en lucka om dagen.  Men efter typ 10 dagar när livet fortfarande sög så ledsnade jag. 
 
Nu kör vi igen och jag har anteckningar. 
 
Först ut har vi Asos. 
 
 
 Origins - drink up intensive

31 oktober 20:55
Det här började väldigt bra.  Det här är alltså en nattmask som jag hört mycket bra om.  Jag ser verkligen fram emot att testa den.

Det här var en fullstorlek på 75 ml och som verkar kosta 260 kr enligt min vän Google. Kicks rekommenderar att man använder den 2 gånger i veckan eller vid behov.

21:14.
Nu har jag testat den en gång och jag vet inte. 

Men den kändes väldigt trevlig i formulan. Jag kan inte bestämma mig för hur vid jag gillar den eller ej.  Jag har en månad på mig att fundera innan det här inlägget kommer upp.
 
2 december 00:30
Jag har ingen torr hud.  Så jag är kanske inte rätt målgrupp.  Den var väl helt okej men vi blev inte kära. Jag har för mig att den luktade intressant.  Typ gräs. Men detta var en produkt som var rolig att få. 


Nu var det dags för zalando. Först ut var
 
 


Bobbi brown - vitamin enriched face base

1 november 20:54

Om jag har förstått Google rätt (eller snarare kicks) så är det här en återfuktande primer.  Vilket innebär att jag måste sminka mig imorgon.  Eller ja.. måste och måste.  Jag vill ju eftersom jag är nyfiken.

På kicks så kostar den 550 kr för 50 ml. Storleken jag fick i kalendern var 7 ml, vilket känns helt okej.  Jag klagar inte det minsta.  Speciellt inte med tanke på att jag vet vad som finns i lucka 6.  Utan att ha provat denna så är min erfarenhet att primers brukar räcka väldigt länge.

Efter att ha googlat lite till så finns den att köpa i 15 ml också för strax under 200 kr

21:24

Nu har jag testat den lite snabbt och den luktar verkligen citron. Jag har aldrig varit med om en sådan stark citrondoft. Förstav intrycket var att den var trevlig.  Primers i den formuleran brukar vara bra eller rättare sagt kännas bra.  Jag kommer inte göra något vetenskapligligt test huruvida sminket sitter bättre eller snyggare.  Jag är bara intresserad av känslan.


2 december 00:33 
Jag står fast vid tidigare anteckningar.  Trevlig produkt.
 
Nu lämnar vi skönhet och pratar om Bonniers adventskalender.
 
 
Två noveller av jonas Karlsson. 
 
Den ena var rätt intressant och jag vill veta mer om personen.  Den andra var okej.  Det här var rätt vardagliga berättelser. 
 
Jag har även en ikea chokladkalender som inte är med på bild.  Revolutionen kalendern tror jag att vi pratar om i mellandagarna.  12 dagars kalender är svårt att förstå sig på. 
 
Ska man öppna de 12 första dagarna? De 12 sista? Varannan dag???
 
 
Jag lovar inte att uppdatera varje dag.
 

Kommentera här: