Livet efter corona

Idag hade Ella fyllt 14 år om hon fortfarande levt och om jag räknat rätt. 
 
Mitt liv sedan senaste har inte varit så jätte spännande.  Men 12 februari så började jag leva normalt igen efter coronan och träffade mormor och morfar inomhus.  
 
Men det har jag ingen bild på så vi fortsätter till den 14 februari. Då åt jag den traditionella söndagsfrukosten hos mormor och morfar.  Det har jag inte heller någon bild på.  Så det får bli en bild tagen påväg till mormor. 
 
 
Det är fortfarande alla hjärtans dag tills jag säger till.  Efter mormor och morfar så fick jag träffa Jenny och barnen för första gången på en evighet. 
 
 
Efter att ha träffat mängder av människor så var jag trött.  Sedan mådde jag inte pyskiskt bra efter coronan och allt (bättre nu i skrivande stund).
 
Dessutom var jag hungrig. Så jag blev inte så jätte glad när jag utan förvaring blev utslängd för att Ida bokat föräldrarnas hus.  Det hade varit helt okej om någon hade förvarnat innan.  Men hungrig, trött och mentalt ostabil så blev det inte bra. 
 
 
Så jag gick hem och gnällde diskret för mamma.  Mest för att jag inte ville exkludera henne . Jag var faktiskt diskret i mitt klagomål men nämnde att jag var trött och hungrig.  Samt berättade att jag kunde laga mat.  Men hon skvallrade  till (skällde på?) Tomas att jag var hungrig.  Så han erbjöd sig att hämta mat till mig. 
 
Så jag fick indiskmat.  Seriöst....!!! Indiskmat gör livet värt att leva.  Att äta det är en fantastisk upplevelse. Även om rödcurry I kokosmjölk fortfarande är gudagåva till mänskligheten.  Vad för mat får er att nästan bli religiösa?
 
Givetvis åt jag i sängen.  Dal fry och naanbröd. Jag tycker det är godare utan ris.
 
 
Till!!!
 
Är det inte alla hjärtans dag längre utan fettisdagen och tisdag.  Jag hade turen att först få semla av tomas.
 
Lite senare så besökte jag mormor och hon hade också semlor. Blåbärssemla ifrån lidl. Grädden kunde ha varit bättre men annars kan jag rekommendera den. 
 
 
 
Sedan hängde jag hos dem ett tag.  Mormor har konstig tv smak. Hon tittade på elitstyrkans hemligheter.  Seriöst, det programmet är sjukt.  Det är psykopater (även om de inte säger det i programmet) som utsätter deltagarna för vidriga tester.  
 
 
På onsdagen så fick jag för mig att jag ville ligga naken i snön. 
 
1. Vem vill inte det?
2. Varför inte???
3. Det kan vara min enda chans att göra det. 
 
 
Men att hitta en plats i mammas trädgård där ingen såg mig visade sig vara omöjligt. Så jag hade jackan på mig för att dölja min baksida men framsidan var i snön. 
 
På bilden ser vi knä, hand och bröstavtryck. 
 
 
Torsdag var väl som hela veckan varit.  Jag har passat föräldrarnas hund Lucia.  I det igår det att passa upp Sigge.  Jag tittar på ugly betty.  Att vara assistent åt en katt är mer ansträngande än att jobba på en tidning. 
 
 
 
På fredagen så tog jag inga bilder men jag var hos mormor och morfar.  Denna gången så blev det inga psykopat program. Jag och kusinen (Christoffer)spelade backpacker. Det var det roligaste jag gjort sedan jag blev frisk ifrån corona. 
 
Jag var 16 år när Christoffer föddes och 14 år när Richard föddes.  Så det finns givetvis stunder under deras barndom där jag tyckt att de varit jobbiga  (pågrund av märklig åldersskillnad).
 
Men idag (och de senaste åren) så tycker jag att det är jätte roligt att umgås med båda pojkarna (de är 16 och 18 år nu). Hade någon sagt det tills mig för 10 år sedan så hade jag inte trott på det.  Jag har inte tyckt illa om att umgås med dem tidigare (även om det finns tidpunkter då jag inte orkat) men idag uppskattar jag dem något enormt. 
 
 
På lördag kan jag ha spelat pokemon i typ 10,5 timmar. 
 
 
Sedan var det söndag igen och frukost hos mormor.  När jag kom dit så var det bara mormor där! Men morfar och pojkarna dök ganska snart upp. 
 
Visar en bild på mormors damm.  Häftigt med isen.
 
 
 

Kommentera här: