Bullet journal vecka 2

Igårkväll så gjorde jag klart sidorna till nästa veckas bullet journal. 
 
Jag har visat själva veckouppslaget tidigare denna veckan men nu får ni se den helt färdig.  I kolumnerna till vänster så vet jag inte vad jag ska fylla i. Antigen drömmar, bloggen eller något helt annat. 
 
Annars har vi "dagbok", humör, skärmtid, lärdom, steg och sömn att fylla i.
 
 
 
På nästa sida så har vi tacksamhet och självkänsla. I skrivande stunds vecka så började jag med att utveckla tacksamhet med mera genom att skriva varför jag är tacksam över något. 
 
 
I måndags var jag missnöjd.  Men i tisdags så fick jag till det.  Jag upptäckte att jag bör skriva färdigt alla dagens tacksamhet innan jag reflekterar. Så kommentarerna är ofta komplimang till mig själv tydligen. 
 
Även bra med mig så blir det djupdykning och ännu mer själv beröm. Till ex i onsdags så skrev jag att jag var bra pågrund av ett samtal med systersonen om spöken.  På varför så skrev jag att jag tog Tims känslor på allvar. 
 
Så detta system ska jag fortsätta med även kommande vecka.  
 
Sedan har jag en identisk sida som jag inte tog kort på pågrund av identisk.  På ena sidan är det dåligt där jag tröstar mig på andra halvan av pappret.  På andra sidan är det hoppas som var något nytt i min bok på nuvarande vecka.   En sida jag blivit sjukt nöjd över att ha så den får vara kvar med samma funktion men den kommer nog se annorlunda ut i framtiden.  Just nu är det svårt att skriva lösning/kommentarer.
 
 
De sista uppslaget för veckan så det vi mat och kläde/väder. Jag gillar verkligen att de två ihop, var och en för sig så är de ointressanta.
 
På sista sidan har vi schema.  Jag ska färglägga i sidan som jag gjort på tidigare scheman.  Till ex att blå betyder sova och röd betyder Netflix (eller liknande). Vi får se hur länge schemat får vara med.  Jag börjar få svårare att fylla i den, i början så hade jag mer koll. 
 
 

Kommentera här: