Bullet journal vecka 3 & 4

Jag och min bullet journal har en kris.  Jag fyller givits i henne varje dag.  Men jag är inte lika stolt och glad över henne längre. 
 
Jag tror att förälskelse fasen har gått över.  Nu är hon något jag gör på rutin. Inför det här inlägget så fick hon lite mer uppmärksamhet så kärlek finns ju där även om jag inte tar mig tiden att känna den. 
 
 
 
Jag har ett problem.  Speciellt med januari börjar bli fullt trots att månaden knappt har kommit halvvägs. Kanske är jag för slampig när jag väljer saker som ska stå med men jag vill ändå ha med allt. 
 
På kryss i grejen så är jag nöjd över att jag bytt namn på blogg till sociala medier.  Nu får jag ett kryss om jag Instagramat istället för att blogga.  Det motiverar mer att göra något.  Sociala medier är ändå ett intresse. 
 
Skönhet har det gått sämre för i veckan.  Utseendemässigt så behöver jag inte tvätta ansiktet men min själ behöver den tiden för mig själv.  Projektet ge en komplimang om dagen går urdåligt.  Lika så att skriva drömdagbok.
 
 
På denna veckans veckouppslag.  
 
Jag har blandade känslor.  Jag gillar delen med dagboksanteckningar. Men tycker grejerna under mest känns röriga.  Nästa vecka så kommer jag gå tillbaka till det normala.  Vi får se hur jag gör i framtiden. 
 
På kolumen till vänster så har jag ingen direkt plan.  I måndags så bestämde jag mig för att ha den till bloggideer. Men på tisdag så hade jag inga ideer. På onsdagen så ville jag mest friskhet peppa mig, lika så på torsdagen.  Igår och idag har jag skrivit drömdagbok.
 
Jag älskar det upplägget.  Att bara skriva det jag känner för just den dagen.  Det kommer jag ha i framtiden också. 
 
 
Nästa veckas sidor är mest fula förutom själva veckosidan. Men jag tror ändå att det kommer kännas bra sen. 
 
 
 
 
Inför vecka 4 så kommer jag experimentera pågrund av vår kris.  
 
Tacksamhet får ett helt uppslag.  Jag har en plan men vi får se hur det slutar.
 
 
Självkänslo delen har också ett helt uppslag och vi får se hur det slutar. 
 
 
Vi har som sagt en kris men jag är säker på att vi kommer att ta oss igenom det 💙
 

Kommentera här: