Dagarna efter afton

Mitt liv i bilder. 
 
 
På juldagen gick jag upp tidigt för att jag ville leka med mina julklappar men det tar vi i eget inlägg.  Men efter att ha målat på papper så målade jag i ansiktet. 
 
 
Sedan firade vi jul en gång till.  Denna gången var Jenny och barnen med.  Vi åt lunch hos mormor. 
 
 
Några dagar senare så var det söndag.  
 
Jag har varje advent ätit frukost hos mormor.  Men det är fascinerande att den tradition direkt försvann när advent försvann.  
 
Så därför gick jag dit ändå. 
 
 
Sedan var det måndag.  Jag fick mitt vin och sedan gick jag till mormor för att leta efter pussel som jag inte hittade. 
 
Jag kan ev. ha släpt lös en demon så om morfar är konstig så vet vi varför. 
 
 
Jag vet inte varför detta inslag ska vara med i det här inlägget men Tim fick fingerfärg av mig i julklapp.  Givetvis så frågade jag Jenny först innan jag köpte. 
 
 
Jag vill också måla!!
 
 
På tisdagen så umgicks jag med Tim. 
 
Jag bakade saffrankladdkaka när Tomas helt plötsligt föreslog för Tim att han skulle hjälpa mig att baka (så Tomas kunde smita till affären). 
 
Jag förstår inte hur mina vuxna förebilder vågade låta mig baka med en treåring.  Jag och Tim gjorde iallafall en vanlig kladdkaka. 
 
Lite senare så ville Tim få ut.  Jag spelade dum och svarade att vi kunde gå upp.  Men han rättade mig, då svarade jag att det var mörkt men det löste han genom att ge mig en ficklampa. 
 
Efter en stund ute så hamnade vi på lekplatsen.  Jag fick gunga i stora gungan. Efter en stund så fick jag ett meddelande ifrån min mamma. Hon berättade att maten var klar om jag lyckades få hem Tim. 
 
Det gick hur lätt som helst att få hem Tim. Han blev lagligt rädd för ett spöke just då och ville mer än gärna gå hem. 
 
 
Nu är vi på dagen efter nyår.  Denna gången firade vi med Jenny och barnen. 
 
Både jag och Jenny hade köpt en nyårspåse ifrån Mary kay. Man fick säga ett nummer och jag tror inte ett dugg på att grejerna i påsen var 100 % slumpade.
 
Jag fick ett läppstift (som Tim hjälpte mig att sätta på) och Jenny fick en ögonbrynspenna. Vi båda blev nöjda och jag tror inte det var en slump.  Sedan fick vi rouge och kroppkräm. Jätte fina saker.
 
 
Sedan är vi finmiddag med förrätt, huvudrätt och efterrätt. 
 
 
Sedan var det söndag igen och jag firade årets första advent hos mormor. 
 
 
 

Kommentera här: