Männen och pojkarna i mitt liv.

I fredags så gjorde jag snöhäst och badade med badbomb, mormor bröt benet och fick åka till sjukhuset.  Mammas rygg blev elakast senare den natten så hon åkte också till sjukhuset. 
 
De båda är kvar på sjukhuset.  Så hur har mitt liv sett ut sedan dess?
 
I lördags så fick min styvfar välja mellan att göra fin middag eller köpa indiskmat.  Han valde det sistnämnda. 
 
 
Söndag. 
 
Jag fortsatte med tradition med frukost hos mormor trots att mormor inte var hemma. Morfar var nog socialt understimulerad så han pratade en hel del gamla minnen.  De är mysiga att lyssna på. 
 
Ännu en gång så fick jag höra berättelsen om hur han träffade mormor. Han bjöd henne på bio men först skulle  han hem och byta kläder.  Men det var en lögn, han skulle hem och be sin mamma om pengar och mormor såg givetvis att han inte bytt kläder. 
 
 
Morfar pratade också om hans föräldrar.  Kusinen var med i rummet och det känns sjukt att jag levt samtidigt som morfars mamma medans kusinen inte gjort det.  Morfar berättade även två historier som jag aldrig någonsin hört förut 
 
 
Sedan åkte jag och Tomas iväg för ett mini firande av Tim som fyllde 3 år. 
 
 
 
 
Vi fick tårta. Sedan lekte jag och Tim med stora legobitar.
 
 
 
Måndag så tog jag ingen bild av värde egentligen.  Men det sög att både mormor och mamma är på sjukhus så jag hälsade på morfar eftersom jag var socialt understimulerad. 
 
Det slutade med att jag i typ två timmar pratade om kusinens problem.  Men det var okej eftersom jag är på hans sida.
 
 
 
Idag tisdag så skickade jag en snapchat till mormor på morgonen.  Hon föreslog att jag skulle till morfar för att äta frukost.  
 
Allt jag gör hemma och hos mamma kan jag göra hos morfar och där får jag dessutom sällskap. Så jag packade med hundar, mobil och mobilladdare. Sedan hängde jag hos morfar i fyra timmar. 
 
 
Kusin Christoffer har påstått att backpacker 3 ska fungera på kusin Richards dator då jag ville testa om det stämde.  Men Richards dator bråkade med mig! Först så ville inte cd-rom grejen öppna.  Efter att fått upp den med en kniv så ville inte musen fungera.  Men det löste jag genom att byta batteri. 
 
 
 
Kusinen Christoffer hade rätt.  Spelet fungerade.  Medan jag och morfar satt vid varsin dator så sov alla hundarna. 
 
 
 
Jag och morfar hade tidigare tippat om det styvfar Tomas skulle dyka upp direkt när han slutat jobba. 
 
 
Vi hade rätt. På bilden så ser ni hur de chattar MED varandra! Eller inte riktigt men de skrev i en chattkonversation där vi alla tre är inbjudna. 
 
 

Kommentera här: