Nyårs lista 2020

Hur har ditt 2020 varit?
-
  Alla vi som överlevt borde få en medalj. De som inte överlevde, borde också få medalj. Skrev jag förra året och det passar även i år.  I början av 2020 innan pandemi drog igång så spådde jag att 2020 skulle vara ett år med självutveckling som tema för alla människor.  Det tror jag ännu mer nu.  Pandemin tvingar folk att ta hand som sin skit. 

Eh.. tror inte jag svarade på frågan.  Året har varit rätt lugnt.  Både bra och jobbigt.  Jag har badat mycket och trots allt haft mysiga stunder med vänner och familj. 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Började med bullet journal, åkte tåg (ersättningsbuss) till Jönköping och plockade blåbär för första gången som vuxen. Jag och Klara gjorde vår första tävling (rallylydnad online)

Hade du några nyårslöften under 2020?
- tror inte jag hade något men under 2021 så vill jag fortsätta med bullet journal. Jag förväntar mig tuffa stunder under året som kommer göra att jag kommer komma av mig.  Men jag hoppas ändå att jag håller i. Bullet är bra för mig. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Hmm... jag vet inte.  Typ dekorationtejp. 

Bästa köpet?
-  min bullet journal.  Men just det!! Jag har ju köpt ny mobil också.  Det borde vara svaret på förra frågan och denna. 

Vad gjorde du på din födelsedag?
-  jag hade min livsbästa födelsedag.  Jag klippte mig, drack pumpalatte, åt blåbärsgröt, tårta och indiskmat. Firade med familjen.  Catharina kom och sa hej samt lämnade blommor, reflex och choklad. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- nix.  De höll ihop benen. 

Vilka länder besökte du?
- Exotiska vara, hjo och Jönköping. 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- spontant vill jag säga oroat mig.  Men vet ni vad.  Jag har gjort allt jag kunnat och jag ångrar ingenting. 

Blev du kär i år?
- lite förälskad men gick snabbt över

Bästa minnet från 2020?
- Min födelsedag! Göteborg horse show med hotell  och vänner var också bra.  Ett annat bra minne var när jag och Tim låtsades klibba gräset. Min familj generellt. 

Vad är din största framgång 2020?

-  fick inte corona.  

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
-  mycket bättre än förra året.  Men jag tycker det är en svår fråga.  

Favoritprogram på TV?
- snor mitt svar ifrån förra året. 

Sååå svårt. Grey anatomy fortsätter vara i världsklass. Gilmore girl kommer nog alltid vara min favoritserie. Men how i met your mother har börjat klättra på listan.  Men måste jag nämna en serie som jag faktiskt sett för första gången i år så blir det... eh mina faktiskt inte vad för nya serier jag sett och som är värda att nämnas. 

 

Är det något du kommer sakna från 2020?
- Vill inte byta år.  Tycker 2020 kan fortsätta . Är inte redo för ett nytt år. 

Vilket datum från 2020 kommer du aldrig glömma?
-  antar att jag inte får säga min födelsedag.. men 24/7!! Jag utsåg det till högtid.  Jag tvingade min syster att umgås med mig.  Vi plockade blåbär.  Sedan bakade jag kexchoklad med Micaela och Angelica 

Vad ser du mest fram emot med år 2021?
- Tid med nära och kära.  Det är det enda viktiga. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2021?

-  Njut och uppskatta så mycket du kan. Försätt med bullet journal!

 

Mitt svar ifrån förra året förtjänar att synas. Jag var klok.

Du lever nu på 20 talet! Hur coolt är inte det. Men Sabina, du har fortfarande mycket ilska kvar i kroppen. Hitta ett sätt att göra dig av med det!! Älska och uppskatta alla du älskar. En dag i taget, var i nuet. Fokusera på sådant som är roligt, du hittar säkert något oväntat. Til ex. har du upptäckt hur roligt det är att göra snöängel. Roliga saker behöver inte vara så jävla komplicerat. 

Var nöjd med allt som livet ger och allt du omkring dig ser. Gör dig av med sorger och besvär. OSV.

Kommentera här: