Svåra barnpussel och modiga djur

Vi fortsätter väl?
 
Efter förra inlägget så tog jag en selfie med min mamma. 
 
19:31
 
 
 
19:42. Jag pusslade mina två nya frostpussel.  100 bitar är väl alltid barn pussel men det känns ännu mer barnpussel om det mer frost på. 
 
Så med tanke på att dessa var super barnpussel så var de riktigt svåra! Speciellt det högra. 
 
 
 
20:40 så hade jag pusslat färdigt och strax efter så fikade vi det som jag visade i förra inlägget.  Men jag fotade inte. 
 
21:55  så tog jag årets sista bild.  Strax efter det så gick jag hem.  Både jag och mamma var trötta.  
 
 
2020 var ett år där inget man gjorde kändes rätt.  Jag ville vara hemma men det kändes fel också.  Det kändes också trist att göra sig ofin till tolvslaget.  Dvs ta av smink och kläder. 
 
Jag gick faktiskt och la mig.  Jag vet inte om jag precis somnat eller nästan somnat när det började smälla.
 
00:14 årets första bild!!
 
 
Men det bästa med att gå hem var att jag fick fira min första nyår med katterna.  Jag hade ingen aning om hur de reagerar för smällare. 
 
Jag brukar lämna alla lampor tända och och ha öppet till min klädkammare så de kan springa in och gömma sig. 
 
Men nu tillbaka till tolvslaget och årets första 20 min.  Den enda som var rädd, var tydligen jag (som var rädd för att djuren skulle vara rädd). Jag hade stängt in alla djur i mitt sovrum.
 
Hur reagerade djuren?
 
1.. Klara.  Hon undrade givetvis vad det var som lät. Hon skällde till lite men hon var inte det minsta rädd.  Men för hennes skull så var det bra att jag hade stängt in oss i sovrummet.  För annars hade hon ställt sig i vardagsrummets fönster och skällt.  Eftersom hon är orädd så vill jag inte heller att hon ska se raketerna.  Jag vill inte att hon ska utsättas för något som kan göra henne rädd.  Att ha en orädd hund är en lyx. 
 
2. Pepsi brydde sig inte alls. 
 
3. Sonja vågade inte sitta i fönstret men hon var väldigt nyfiken.  Hon satt på tryggt avstånd och tittade på raketerna.  Jag är faktiskt avundsjuk på henne.  Jag vill ju också titta!!
 
 
Jag har inte firat nyår i min lägenhet sedan 2013/2014 och det var annan tid då.  Raketer och sådant har minskat så jag trodde inte det skulle skjutas så mycket men det smällde riktigt bra här. 
 
Men efter 20 min så var det över och då somnade jag ganska fort. 
 
Fortfarande  00:14 och årets första selfie. 
 
 
Nu är klockan 08:44 och jag har inte träffat en enda människa i år!! Jag har inte träffat min mamma sedan förra året.  
 
 
Jag saknar henne 
 

Kommentera här: