Glossybox- juli (?)

Jag har försökt blogga i flera dagar men varje gång jag försökt, vilket är en gång per kväll och flera dagar är två gånger, så har blogg.se krånglat. Men tredje gången gillt?
 
 
Efter ett halvår isär så finns numera glossybox med i mitt liv.  Jag kände en kväll att jag behövde något som motiverade mig till hudvård.  Nu måste man inte syssla med hudvård men jag vill göra det.
 
 
Jag tycker att man blir mer kritisk med åren.  Så jag var rätt skeptisk till det mesta i boxen till att börja med. 
 
 
 
Vi börjar till höger.
 
Aurikah -  body mist.
Den ska lukta kokosnötvatten,mango och gardenia. Det sista vet jag inte vad det är men fy vad illa den luktade. Den luktade hemskt.  Jag förstår inte hur någon kan vilja ha denna, så var mitt första intryck. Men efter en stund så luktade den helt okej men jag är fortfarande tvekam till vem som hade velat betala 235 kr för den 
 
Jag kanske lär mig att älska den men vill någon av mina systrar testa så får de säga till. 
 
 
Merci handy - handspritgel
En produkt hade räknat med att få.  Luktade gott.  
 
 
Feel free - ögonkräm 
Produkten i boxen jag var minst kririsk till.  Nu vet jag inte hur den fungerar på lång sikt men jag gillade den de två gånger jag testat.  Jag hoppas jag gillar den hela vägen för 20 ml för 50 kr är ett snällt pris på ögonkräm.
 
Basic skin - rengöringspadd i silikon. 
Jag hade väldigt blandade känslor inför den här.  Den kändes intressant men samtidigt så kändes den som en billig och trist produkt.  Mitt första intryck var att jag undrade vem som köper denna för 125 kr?
 
Men efter att ha testat den två gånger så kan jag säga att jag lätt hade kunnat köpa den för 125 kr. Jag älskar den. 
 
 
Bellapierre -  highlighting and brownzer palett.
Jag kan inte bestämma mig för om sådan hära mini paletter är uppskattade eller inte.  De är roliga att ha men flera mini paletter tar plats. 
 
Jag var också väldigt tveksam till den mörka brownser färgen. 
 
Men efter att ha testat paletten en gång så gillar jag den.  Den mörka färgen var super fin som ögonskugga och funkade utmärkt även som bronzer (även jag inte är så erfaren med bronzer). De båda highlighterna var jätte fina och jag hade varit nöjd med bara de två.  De andra två färgerna får jag väl se som bonus.
 
 
 

Kommentera här: