En enkel onsdag

Kära dagbok. 
 
Idag så vaknade jag och tyckte att jag förtjänade att somna om. Hund, katt och jag sov på varsin kudde.  En okänd tid senare så vaknade jag.
 
 
Då gick jag till mamma.  Där så gav jag hundarna mat.  Vilket tog en evighet då mammas hund är extremt jobbig att mata.  Sedan gjorde jag en iskaffe till mig.  Jag har köpt en ny sorts snabbkaffe. Den nya sorten är godare men den är svårare att lösa upp i vattnet.  Där efter så tittade jag på serien vänner.  Jag hade egentligen tänkt se nya säsongen av the handmaid's tale men jag ville hellre se något mer lättsamt. 
 
Sedan tyckte mamma att hon och hundarna skulle gå ut.  Givetvis så skulle hon få sin önskan uppfylld. 
 
 
 
 
Två sekunder efter min selfie så kom en cyklist cyklande i full fart.  Jag såg honom inte förens han passerade mig.  Mest för att jag hade ryggen mot honom.  Eftersom jag uppenbarligen inte såg honom och därmed uppenbarligen inte hade koll på mina hundar så tycker jag att han borde ha saktat ner. Men mina hundar skötte sig exemplariskt.
 
Väl hos mamma igen så åt jag ugnspannkaka. Det är nog min favoriträtt.  Jag gillar hörnen bäst.  Jag lyssnade på game of thrones boken som kanske förtjänar ett eget inlägg en vacker eller regnig dag. 
 
Sen tänkte jag gå hem men jag beslutade mig i näst sista stund att titta till morfar.  Han vattnade mina blommor. Han berättade att hans ena dotter hade ringt.  Det uppskattade han nog även om han inte sa det, det märktes på honom.  Citerar honom "hon behöver inte tycka synd om mig, det är mormor man borde tycka synd om". Då tänkte jag att jag med glimten i hjärnan att jag la massa tid på honom i onödan.  Men jag och morfar uppskattar varandras sällskap och att jag är en bidragande orsak till att han mår bra. Att lägga tid till honom är också det finaste jag kan göra åt mormor.  
 
Sedan gick jag hem efter att ha tvingas se nyhetena där de pratade politik. Väl hemma så lyssnade jag ännu mer på ljudbok, städade kattlådan och fyllde i bullet journal. 
 
 
Nu bloggar jag och sen ska jag sova. Godnatt. Btw.  Igår sa mamma att det kändes som tisdag.  Direkt efter att hon sagt det så kom hon på att det faktiskt var tisdag. 
 
 

Kommentera här: