Lekplats två dagar i rad

Nu har jag spenderat två dagar med systersonen.  
 
Två meningar jag fått höra är "tack så mycket" och "aja baja bina". Troligen något som kommer ifrån förskolan. 
 
Sedan hade vi en intressant konversation medan vi tittade på ett gammalt foto på hans mamma där hon hade piercing i överläppen.  Det började med att pratade om att mamma hade ont där (piercingen). Sedan förklarade jag för honom att det var en piercing och visade mina hål i öronen. 
 
Han upprepade flera gånger att "inte bra". Så Tim tycker alltså du piercing är något väldigt dumt.  Som att prata med en gubbe. 
 
 
På fredagen så var vi ute och åkte bobbycar.
 
Tillslut så fick jag min vilja igenom och vi hamnade på lekplatsen.  Jag fick dock inte gunga utan han ville att jag skulle följa med upp på rutschkaställningen.
 
 
Eftersom jag är en ringrostig barnvakt så hade han inga vantar på sig så efter en stund så frös han om händerna och ville gå hem.  Påvägen hem så föreslog jag att han skulle värme fingrarna genom att dra ner ärmarna på jackan.  Det ville han inte. 
 
 
Dag två.  Idag lördag så var vi ute igen och lekte på lekplatsen.  Denna gången var det jag som frös och ville gå hem. Det ville inte Tim.
 
När jag påstod att jag frös om händerna så löste han det med att jag skulle värma mina händer i tröjärmen.
 
 
Vid denna promenad så åkte han på springcykel. Vilken hemsk uppfinning!!
 
Han är ju skitsnabb. Vi hade olika åsikter om hur nära han behövde vara mig.  Men han lyssnade rätt bra, efter att jag sagt till honom tre gånger att han måste vänta. 
 
Vid ett tillfälle så testade jag får att se hur långt han skulle åka om jag inte sa till honom (vi var på säker plats). När han var där jag brukar säga till honom så stannade han, tittade på mig för att sedan åka. 
 
Jag tror han testade mig samtidigt som jag testade honom.  Det slutade med att jag förlorade och fick ropa tillbaka honom. 
 
Jag har inga bilder ifrån springcykeln, jag hade ju fullt upp att hålla ordning på honom. 
 
 

Kommentera här: