Ondskefull förkylning med mera

Jag tycker inte att jag har fotat mycket alls sedan jag blev 33 år.  Så nu tycker jag att vi går igenom mitt liv enligt mina mobilbilder.
 
2 oktober. 
 
Jag hälsade på morfar och han var inte hemma! Jag skrev en lapp.  Sedan spårade det ut. 
 
 
 
 
 
3 oktober 
 
Söndags frukost med morfar.  Vi har en ny tradition, numera spelar vi även kort.  Efter att ha vunnit så sjöng jag aladdin låten "prins Ali" medan jag vattnade blommor med en passande vattenkanna.
 
 
4 oktober 
 
Systerdottern sov tydligen på soffbordet. Sov var väl en överdrift. 
 
 
5 oktober 
 
Jag åt frukost hos morfar och han körde mig till "jobbet".  Sedan skulle han till tippen. Det finns tydligen tjuriga människor där. 
 
 
 
 
6 oktober. 
 
Jag grejade med bullet journal i sängen.  Rekommenderar inte.  Mitt sovrum har för dåligt ljus. Att katt är i vägen underlättar inte. 
 
 
7 oktober. 
 
Jag, morfar och kusinerna åkte till pinchos.  Jag hade en gratis efterrätt pågrund av att jag bytt ålder nyligen.
 
Såå gott.
 
 
8 oktober. 
 
Vaktade en Lucia som ville äta gräs. 
 
 
9 oktober. 
 
Satt en halv dag med två sjuka barn i knät.  Vi målade också med vattenfärg.  
 
Ena barnet var den som fick minst färg på bordet men det barnet var den som spillde mest vatten.  Jag hamnade i mitten på de båda missödena. 
 
 
Ida målade även mina naglar.
 
 
10 oktober 
 
Jag och morfar åt indiskmat i Richards nya lägenheten.   Men jag tog inga bilder den dagen.  Helt sjukt. 
 
 
11 oktober. 
 
Jag vaknade sjuk. Denna förklara har varit en av de värsta jag haft som vuxen.  Totalt vidrigt.  Min syster som också varit sjuk håller med mig.  Speciellt med tanke på att hon blev sjukare än mig.  Hon testade btw negativt för corona.
 
Tillbaka till första sjukdomsdagen. Jag försökte bada bort mina bekymmer.  Det fungerade inte.  Men under tiden så lyssnade jag på sagor. 
 
Bland annat den om snövit och rosenröd. Mormor och morfar hade den boken när jag var liten. 
 
 
12 oktober 
 
Sjuk och eländig. Orkade inte titta på normal serie så det fick bli nya pokemon filmen.  Jag kan rekommendera den.  Den var som en bättre Tarzan.  Den kändes inte som en typisk pokemon film.
 
Mina hundar skäller på djur på tv men de skäller inte på pokemon.  Men pokemon på bilden gjorde hundarna förvirrande.  De visste inte om de skulle skälla eller ej. 
 
 
15 oktober 
 
Under min sjukdom så har jag och morfar börjar en ny tradition.  Han följer mig hem ifrån mamma. 
 
Varje kväll kommer han prick 20:01. Exakt samma tid varje dag.  Då har han hunnit se på nyheterna  och jag har hunnit mata hundarna samt gått ut med Lucia en sista gång. 
 
 
Jag fick även hem zolandos adventskalender.  Katt gillade kartongen.  Så nu har jag tre kartonger i köket som väntar på att katt ska tycka att dem är ospännande. 
 
 
Men tydligen så blir kartonger aldrig ospännande.  Katt använder alla tre! Innan jag ska gå hemifrån så sitter hon i kartong och vaktar så jag inte tar med mig dem.
 
Suddig bild eftersom jag inte orkade förminska osuddiga bilder som är för stora för bloggen. 
 
 
17 oktober 
 
Luftens hjältar med klara 
 
 
18 oktober 
 
Fick hem glossybox.  Ett blogginlägg kommer.  Vill testa en sak först.
 
 
 
 
19 oktober 
 
Fortfarande sjuk började känna mig som en människa så länge jag inte försökte andas.
 
 
20 oktober. 
 
Testade glossybox smink
 
 
21 oktober. 
 
Katter agerar sjuksköterskor.  Btw. Om en katt slickar en i närborren så släpper nästäppa. Jag har dock inte gjort någon vetenskaplig studie på det. 
 
 
 
22 oktober 
 
Hittade två solkatter i fönstret.  Spännande att se dem ligga så nära varandra med tanke på att den ena kan vara jobbig. 
 
Jag var inte nöjd med bilden men innan jag hann ta fler bilder så petade den jobbiga katten på den ojobbiga. Så den sist nämnda satte sig. 
 
 
 
Det här var tre veckor ur mitt liv.  Jag är frisk igen och står fast vid att jag inte fotat mycket. 

Kommentera här: