glossybox- september

Nu citerar jag Margareta Grääs. Jag bryr mig inte så mycket om det funkar eller ej.  Jag vill bara smeta på mig. 


Det är exakt så jag fungerar med hudvård.  Det är mer roligt än att bli snygg.  Ang Margareta Grääs.  Jag minns inte i vilket sammanhang hon sa det. Men hon är kunnig och jätteduktig inom smink och hudvård.  Rekommenderar hennes sociala medier.


Men det var inte om henne jag ville prata om.  Utan om månadens glossybox. steve laurant  - eyeshadow palette
Nu har jag bara testat den lite snabbt. Färgerna är ganska ljusa och väldigt diskreta om man ska jämföra med hur jag brukar sminka mig.  De matta färgerna var helt okej men de skimriga imponerande inte (det kan vara jag som är bortskämd med bättre ögonskugga).

Paletten kostar 270 kr och jag skulle nog inte rekommendera någon att köpa den.  Även om jag inte tycker illa om paletten, jag tror nog att vi kommer ha trevligt ihop.  Så finns det mycket mer intressantare skuggor.  Men paletten är en rolig produkt att få. 

Daily concepts - soap sponge
Det är alltså en svamptvål. Jag är ingen tvål eller duschavamp människa.  Min första reaktion var besvikelse för att sedan gå över i nyfikenhet.  Den luktade gott (aloe vera). Jag hade en rätt trevlig upplevelse i duschen.  Men det är ingen produkt som jag hade köpt själv.  Speciellt inte för 70 kr. Typ 25 kr på dollarstore så hade jag kanske varit intresserad 

Symbiosis -  nattkräm.

Jag kopierar glossybox text "innehåller en kombination av hyaluronsyra, mjölksyra och sheasmör som intensivt återfuktar, reparerar och förnyar fuktfattig hud samtidigt som den minimerar fina linjer"

Nu har jag hittills bara smetat på mig den.  Jag har inte ens vaknat upp med den.  Men hittills så gillar jag den.  Se det som en trevlig första dejt.  Jag vet inte om vi kommer gifta oss men jag vill garanterat ses igen.  Eller jag vet att vi inte kommer gifta oss för den kostar 1 130 kr för 50 ml (!!). 

Alla bra förhållande måste inte sluta i äktenskap. 


Bio oil -  gel för torr hud. 
En gele som bara innehåller 3 % vatten och... måste tjuvtitta på lappen.  Tydligen 87 % olja.  

Trevlig produkt och det känns som att den gör sitt jobb. Jag känner mig återfuktad utan att känna mig kladdig.  Men jag kommer inte att köpa pågrund av att den luktar inte gott (enligt mig). Jag tycker att den luktar insektsmedel samtidigt som jag kan tänka mig att normala människor gillar den.  Snällare pris än nattkrämen. 80 kr för 50 ml.

skin&co roma - truffle therapy face gommage.
Det här är alltså en ansiktascrub. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att alla typer av scrub är bland det ointressantaste i hudvård . De flesta likvärda produkter testar jag några gånger för att sedan glömma bort dem. 

Men denna ÄLSKADE jag och vill spendera resten av mitt liv med den.  240 kr för 150 ml är även något jag har råd med.  Men min 20 ml som jag fick i boxen kommer att räcka länge (den ska bara användas en gång i veckan)  även om jag inte glömmer bort den. Ska vi ta en återkoppling till förra månadens produkter?

Body buttern ifrån tbs har jag typ glömt av.  Men vi har haft en trevlig stund sedan förra inlägget och vi kommer nog att umgås i vinter. 

Peelingen ifrån babor. Vi har umgåtts några gånger men jag känner mig inte kär.  Den är väldigt annorlunda mot den jag fick i den aktuella box.  Kanske är det så att man bara gillar den ena eller den andra? Men jag och babor ska umgås fler gånger innan jag förhoppningsvis glömmer av hen. 

Ansiktskräm ifrån elmis är nästan slut.  Vi har haft en trevlig månad ihop. 

Fransserumet ifrån grace&stella jag jag använt varje dag (!). Jag är imponerad över mig själv.  Jag tror att jag ser ett positivt resultat. Men det är svårt att säga och lite väl tidigt att avgöra. 

Rougen ifrån lotti har jag haft några gånger och gillar fortfarande. 


Vi tar produkterna ifrån månaden innan också? 

Ögonkrämen och mitt förhållande har gått lite upp och ner. Jag gillade den i början men sedan blev jag tvekam.  Men idag efter nattkrämen så hade vi en riktigt trevlig stund ihop. 

Highlighterna ifrån paletten och rengöringspadden älskar jag fortfarande och de används vid lämpliga tillfällen. Handspriten har jag använt några gånger. Misten har jag inte umgås med sedan senast och då hade vi inte umgås sedan första inlägget för två månader sedan. 
Kommentera här: