Dinosaurier och is

Ska vi prata om min helg lite snabbt? Jag lovar dock inte att det blir kortfattat. 
 
 
Igår, lördag så var det en riktig Tim dag.  Han hade fått en dinosaurie.  Givetvis ville jag ta selfie med den och Tim hade inget emot det 
 
Men innan vi tittar på bilden så vill jag prata mer om dinosaurier. Jenny berättade att han dagen innan hade varit ledsen över att dinosaurier var döda.
 
Denna konversation utspelade sig sen.
 
Jag: var du ledsen igår?
Tim: ja
Jag: varför då?
Tim: för att dinosaurier är döda.
 
Det måste alltså ha varit ett riktigt trauma och jag förstår honom ❤
 
 
Sedan byggde vi en bur till dino men han rymde!!
 
 
På kvällen så var Tim pigg och fyll av energi.  Han upptäckte även att mamma var körbar. Han hämtade och parkerade henne där han ville. 
 
De kastade boll.
 
 
Nu spolar vi fram tiden till idag, söndag. Jag har inte många bilder ifrån idag.
 
Jag har ganska exakt en bild. Iallafall så har jag idag fått skäll ifrån min döda mormor. 
 
Morfar frågade Richard om han ville ha rostatbröd och det ville han inte.  Richard äter aldrig rostatbröd på söndagar.  Jag sa något om att morfar inte behövde fråga Richard det, vill han ha rostatbröd så säger han till. 
 
Medan jag sa det så blinkande brandlarmet och jag tappade kaffefilter på golvet.  Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte övertygad om att mormor spökade då men jag är helt övertygad om att hon mycket väl hade velat säga till mig då.
 
Tjata på ungarna så att de äter är hennes grej.  Oavsett hur gamla vi är. 
 
Jag och morfar åt rostatbröd medan Richard tittade på.  Sedan spelade vi kort och jag vann .
 
 
 
 
Jag brukar ha bildtext över bilden men eftersom jag har brist på bilder så gör jag nu annorlunda. 
 
 
Richard dumpa oss och åkte iväg.  Så idag tittade vi inte på fråga lund som vi brukar.  Jag och morfar tittade på någon serie. Eller de var egentligen morfar som tittade. Vi var inte helt överens om året 1856. Jag anser att det var nyss men det tyckte inte morfar. 
 
Sedan ville hundarna gå ut.  De var tydligen törstiga.  Efter att jag kollat om alla utgångar var ordentligt stängda så upptäckte jag att det inte var något hål i isen till fiskarna. 
 
Så jag hämtade ut morfar som fick banka hål på isen.  Han hade tittat till isen i morse på avstånd och trott att hålet fanns kvar.  Morfar brukar passa Lucia varannan vecka och då brukar hon vara med när morfar gör hål på isen. 
 
 
Så det var tur för fiskarna att morfar lärt upp Lucia. Utan henne så hade vi inte upptäckt att dammen var ohålad.
 

Kommentera här: