Nyår med rödvinssås och dinosaurier

Gott nytt år!!
 
Om jag skulle beskriva 2021 med tre ord så hade jag valt sjukdomar, familj och typ andlighet. 
 
2021 har varit ett fantastiskt år på många sätt men också ett extremt jobbigt år.  Jag är tacksam över vad året gett mig men jag är ännu mer tacksam över att den är över. 
 
31 december 2020 så var jag inte redo för 2021. Det kändes som att det skulle bli ett tufft år.  31 december 2021 så var jag redo att välkomna 2022.
 
 
Nu kommer min nyårsberättelse.
 
Jag vaknade och gjorde mig redo för att lyssna på en seans på Instagram. Det var trevligt.  Tre personer fick budskap ifrån andra sidan men jag var inte någon av dem. Men jag är rätt säker på att mormor var i rummet med mig.  Jag kände en väldigt glad och nyfiken energi som inte kom ifrån mig. 
 
 
Sedan  ut med hunden en snabbis för att sedan göra sig nyårsfin.  Jag skulle börja och avsluta året med blåa läppar och prinsesskrona.
 
Väl hos mamma så fick jag vin. 
 
 
18:29 så åt jag årets sista måltid. 
 
Rödvinssås, Rödvinssås, Rödvinssås, kött och potatis i ugn. 
 
 
Sååå fantastiskt gott. 
 
 
Dagen innan så hade jag fått den briljanta ideen att se jurassic park filmerna på tolvslaget.  Eftersom jag ville se den andra filmen på tolvslaget så var det bra att de ettan först.
 
Så klockan 20:00 så blev det dinosaurier men redan vid 19:45 så tog vinet i glaset slut. Jag kände mig färdig med alkohol  för det här året. 
 
 
Skönt att hinna nyktra till innan tolvslaget. 
 
 
Jag tittade som sagt på jurassic park men var rätt trött och seg.  Fokuset var inte på högsta nivå. Jag räknade mest ner tiden till tolvslaget. 
 
20:50 så blev det chokladpudding till efterrätt. 
 
 
21:29 så kom äntligen den scenen i jurassic park som jag ville fota till mitt nyårscollage till instagram.
 
 
Ska man dokumentera som nyår med jurassic park så krävs det en tyrannosaurus rex. 
 
 
Första filmen tog slut och jag började se på den andra filmen. 
 
 
Här hade jag nyktrat till och piggnat till.  Jurassic park filmerna är så bra! Även om jag sett dem ett x antal gånger så blir jag ändå imponerand över hur bra de är 
 
 
Jag var som sagt pigg och förväntansfull inför det nya året.  23:48 så tog jag årets sista selfie. 
 
 
Klockan 23:59 så var jag helt i nuet. Jag såg tyrannosaurus rex jaga människor (efter scenen med tälten). 
 
Jag kände mig lycklig.  Jag kunde inte tänka mig ett bättre årsbyte.
 
00:01  så tog jag årets första selfie.  Jag är söt även i år. 
 
 
Btw. Jag firade nyår med mamma och Tomas.  Eller ja.. vi åt ihop. På tolvslaget så tittade mamma på film i köket. Tomas var lite överallt. 
 
 
Sedan smällde det för fullt ute.  Våra hundar är tack och lov inte rädda.  Det är jag tacksam över. Men de kan skälla på ljudet så jag satte på musik. 
 
It raining man med Geri blev tydligen årets första lyssnade låt.  Jag hoppas verkligen inte att det kommer spegla detta nya år. 
 
 
Vart var jag? Jo det smällde för fullt.  Jag stod i fönstret och tittade på raketerna.  Det är verkligen vackert och magiskt.  Nyårsraketer är nog det enda som är vackert som jag är emot.  Hur fantastiskt det än är så är det inte värt det när mängder av vilda och tama djur blir rädda.
 
Med tanke på det ovanstående så är jag förvånad över att det nu 2022 fortfarande säljs och skjuts så mycket raketer.  Men även om jag är emot det så passade jag på att njuta av synen.  I framtiden finns de förhoppningsvis inte. 
 
 
Eftersom det inte gick att filma raketerna inifrån så tog jag en selfie. 
 
 
Sedan var det bara att vänta på att människor skulle skjuta färdigt så jag kunde gå hem med hunden. 
 
Klara är inte rädd för raketer och jag skulle aldrig ta några risker så hon kanske blir rädd.  Skulle raketerna vara riktigt nära så tror har att hon skulle bli rädd.
 
Klockan 00:30 så kändes det lugnt och tryggt att gå hem men då hade jag bestämt mig för att se klart filmen.  Som är så fantastiskt bra. 
 
Jag drack även årets första glas vin. 
 
 
Strax efter 1 så kom jag hem till två katter som saknat mig.  Förra nyår så var jag hemma hos dem på tolvslaget. 
 
Så jag är nu trygg med att de inte har varit rädda ❤
 
 
Gott nytt år!

Kommentera här: