Nyårslistan 2021

Jag har fyllt i en lista varje nyår i hur många år som helst.  Jag tycker att vi fortsätter tradition. 
 
Text i blå färg är något smart jag skrev förra året (2019)
 
 
 
Hur har ditt 2021 varit?
Alla vi som överlevt borde få en medalj. De som inte överlevde, borde också få medalj. Skrev jag förra året  (2018) och det passar även i år.  
 
Inför 2021 så kände jag mig inte redo.  Det kändes som att det skulle bli ett år där jag skulle tvingas gå på begravning. Jag fick tyvärr rätt. 
 
Det här året har bestått av oro, kärlek och att tro.  Det var varit mycket elände men också ett år där jag kommit min familj ännu närmare.
 
2021 är ett år att älska och att hata.
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- jag är nästan tillräckligt bitter på 2021 för skriva det ni vet men jag vill vara positiv.  Jag har kokat ris a la malta, överlevt corona, varit i trollskogen och åkt buss/tåg/buss till ikea.
 
Hade du några nyårslöften under 2021?
- tror inte jag hade något men under 2021 så vill jag fortsätta med bullet journal. Jag förväntar mig tuffa stunder under året som kommer göra att jag kommer komma av mig.  Men jag hoppas ändå att jag håller i. Bullet är bra för mig. 
 
Ovanstående skrev jag 2 januari 2021. Som sagt jag hade låga förväntar inför 2021. Jag har skött mig hyfsat med bullet journal.  Det är några månader jag slarvat och inte fyllt i varje dag. Men jag har ändå lyckas ha dagliga anteckningar varje dag så jag har missat max 3 dagar i rad. Ett tag fyllde jag i typ varannan dag.  Men i år (2022) så har jag skött mig. 
 
 
Eftersom jag har dåligt minne.. nyårslöften för 2022 är att fortsätta med bullet journal samt bli bekväm med de kläddakorten i tarot.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Hmm... Starbucks färdiga kallkaffe och tarotkort
 
Bästa köpet?
-  eko semlor. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
-  berättade för alla jag såg att jag fyllde år.  Fikade på espresso house med Ida och åt sedan indiskmat, tårta och drack bubbel i sällskap av morfar, Jenny och mamma. 
 
Blev någon/ några av dina vänner föräldrar i år?
- nix.  De höll ihop benen!
 
Knep ihop benen gjorde ingen i år! Ingen nära blev förälder men mängder med bekanta och influenser födde barn. Jag har aldrig varit med om så mycket barn
 
Vilka länder besökte du?
- Exotiska Öland och exotiska vara
 
Vad önskar du att du gjort mindre?
- spontant vill jag säga oroat mig.  Men vet ni vad.  Jag har gjort allt jag kunnat och jag ångrar ingenting. 
 
Vet ni vad.  Jag har skött mig utmärkt detta år.  Betydligt bättre än någon högre makt hade kunnat ana. Givetvis så önskade jag att 2021 hade kunnat bidra till mindre smärta men det är inget som jag hade kunnat påverka. 
 
Blev du kär i år?
-  jag raderade tinder när jag upptäckte att jag bara svepte höger på folk när jag hade ägglossning och då var inte omdömet bra.  Vid flera ägglossningar så har jag skrivit med några killar och tänkt "hur ska jag kunna välja? Jag vill ha allihopa.". Men den känslan gick tack och lov över. 
 
Bästa minnet från 2021?
- 31 december när jag och jurassic park väntade på att året skulle ta slut.  Men jurassic park är en bra film.  Men om vi ska vara lite mindre griniga. 
 
1. När jag välkomma mormor och mamma med ballonger när de kom hem ifrån sjukhuset. 
 
2. Öland.
 
3. Pinchos med morfar och kusiner
 
4. Nyårsafton var faktiskt en bra kväll. 
 
5.  Alla stunder med mina nära
 
Vad är din största framgång 2021?
 
Koka ris a la malta helt på egen hand (om man bortser ifrån att spöket mormor hjälpte mig. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
-  både och! Så känner jag alla år! Funderar på att stryka denna fråga till nästa år!
 
Favoritprogram på TV?
- snor mitt svar ifrån förra året (2019). 
 
Sååå svårt. Grey anatomy fortsätter vara i världsklass. Gilmore girl kommer nog alltid vara min favoritserie. 
 
Hmm vilka serier har jag sett i år? Förutom min älskade gilmore girl.  Det står i min bullet journal.  Jag har ett svagt minne av att jag såg en jätte bra ny serie men minns inte vilken den var..  Men medans jag hämtar mina bullet journal så vill jag säga att de två senaste säsongerna av greys inte har varit bra. 
 
Dragonfly lane var det nog som jag tänkte på.  Den var riktigt bra.  Lost såg jag om och den är värd att nämna.  You säsong 3 var bra.  Finns säkert något mer som är värt att leta men jag orkar inte leta mer i mina anteckningar. 
 
Förhäxad såg jag också om och den är mer värd att nämna än lost.  Speciellt sösong 3 av Förhäxad. 
 
 Favorit bok i år?
Ny fråga i listan. Jag lyssnade på games of thrones böckerna men vinnaren blir "dagboken jag aldrig skrev" ifrån författaren.. duvet något?
 
Är det något du kommer sakna från 2021?
- mormor och hela sommaren 2021 som inte innehöll sorg. 
 
Vilket datum från 2021 kommer du aldrig glömma?
-  22 januari (sjuk i corona), 28 juni (mormor blev spöke) och 22 juli (begravning)
 
Vad ser du mest fram emot med år 2022?
- Tid med nära och kära.  Det är det enda viktiga. 
 
Jag var klok förra året och det var det som 2021 bestod av.  2022 så ser jag framemot ett lugnt och tråkigt år.  Nu handlar det om att läka och att söka sig innåt. Jag vill bli ännu bättre på tarot.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2022?
 
-  jag vill inte säga något till mig själv.  Men till universum så vill jag bara säga att jag förväntar mig ett fantastiskt år! Annars så blir jag... kommer inte på något bra hot just nu. 
 
 

Kommentera här: