Tarot i vardagen

Vad ska vi prata om idag då? I skrivande stund så sitter jag hos morfar. 
 
Vi kan prata om tarot. Jag har ju en bild redo för det här inlägget.  Förra veckan så jobbade jag cattarot leken.  Jag tycker faktiskt om den riktigt mycket.  Vi har samarbetat bra.  Jag har hittills bara spått mig med den. 
 
Jag minns inte vad jag skrivit om mina tatotrutiner så jag kanske upprepar mig.
 
Varje söndag så spår jag kommande vecka och skriver ner vilka kort jag fick upp och hur jag tolkat dem.  Eftersom jag har dåligt minne så glömmer jag bort vad jag fått fram.  Nästa söndag så skriver jag en sammanfattning av veckan.  Efter det så tittar jag på förra veckans spådom och jämföra. 
 
Det är ett jättebra sätt att öva om man har dåligt minne.  Eftersom jag inte påverkar resultatet.  Det är riktigt intressant för att de båda texterna kan ha identiska meningar. 
 
I söndags när jag gjorde det så tyckte jag först att spådomen var feltolkad.  Det stod om samma grejer men på olika sätt.  Men sedan fick jag en uppenbarelse. Spådomen om min vecka kändes mer sanningsenlig än vad texten om vecka som jag skrivit. 
 
Min text var lite mer positiv och spådomen mer nyanserad.  Bilden är tagen på en helt annan läggning och har inte med texten i det här inlägget att göra.  Det är bara en bild på cattarot. 
 
 
Än är inte mina tarotrutiner slut.
 
Jag tar också ett dagligtkort och det dagliga kortet är ifrån min standard tarotlek. Dvs inte den leken jag jobbar med den veckan. 
 
Sedan tar jag även fyra kort varje dag ifrån kortleken jag jobbar med den veckan.  De korten berättar hur min morgon, fm, em och kväll kommer vara.  Typ.  Jag är ju knappt vaken på morgonen.  
 
Jag drar korten kvällen innan, på morgonen så är jag inte i rätt stämning.  Så varje kväll så går jag igenom dagens kort och försöker förstå vad de menar.  Ibland så förstår jag inte men oftast.
 
 
Denna vecka jobbar jag med änglatarot. Denna leken dras jag till om Jenny vill ha råd.

Kommentera här: