Triss och ingen aladdin

Idag så har jag vunnit massor med pengar!
 
Som alla vet så brukar jag och mina systrar umgås dagen innan julafton.  Kusinen sålde bingo lotter så jag köpte en till mig och en till Jenny.  .
 
Jag hade redan bestämt vilken lott som var min när våra planer blev inställda. Jennys barn var sjuka och Ida hade redan tänkt dissa oss. 
 
Iallafall så spelade jag båda bingolotterna hos morfar. Jenny ville inte vara utanför så hon köpte två lotter hon med.  Vi bestämde oss för att dela på pengarna vi vann.
 
Jag vann 100 kr på min lott (även om jag i flera dygn trodde att det var Jennys lott det var vinst på). Jenny förnekar att hon vann, så vem vet.  Hon kanske redan har flytt utomlands. 
 
 
Morfar fick lotter i julklapp där han totalt vann 100 kr.
 
Jag tog ett självständigt beslut om att Jenny och min vinst skulle bli tre trisslotter och en tia. Morfar fick hämta ut vinsten och han härmade mig! 
 
 
Det blev dock ingen tia utan en mini triss.
 
Idag så skrapade jag mina och morfars lotter.   Jag (och Jenny) vann 90 kr och morfar 80 kr.  Helt otroligt att det var vinst på fyra lotter av åtta.
 
 
Morfar är tydligen bra på att köpa lotter. Fortsättning följer. 
 
 
På bilden ovan som är tagen Idag så tycker jag att klara sitter obekvämt. 
 
Morfar fick besök idag eftersom jag var sugen på chokladen i hans aladdin ask. Det är jobbigare att hälsa på morfar nu när det är mörkt och kallt ute. Jag blir opepp på att gå ut något mer än hundpromenader. 
 
Bonus bild på morfar som åt mat. 
 
 
Jag ljög! Det är en paradisask morfar hade.  Men jag orkar inte ändra!!

Kommentera här: