Dissar filmen men hyllar hobbitboken

Jag är fortfarande sjuk men på bättringsvägen. Men en uppdatering sedan senast.
 
Kråkorna undviker mig fortfarande men jag pratar med mina duvor dagligen. Min glada tittar till mig ibland men idag så blev hon trakasserad av någon annan fågel. 
 
Idag försökte jag fota mina nya vänner,  fjärilar men jag fick inget samtycke men efter att jag hjälplöst sagt "snälla? Jag vill bara fota en fjäril" så gick det genast mycket bättre. 
 
Btw. Via en app så fick jag reda på att det här var nässelfjäril. Jag har alltid trott att det var en påfågel. 
 
 
Om vi fortsätter temat djur så är jag orimligt rädd för vargar men den rädslan har försvunnit pågrund av samhället katter som trakasserier mig!
 
Tre olika katter på kort tid förstörde mina kvälls promenader.  Katt 1 är nog rätt harmlös men kan vara närgången mot hunden så den krävde om omväg,  likaså katt 3 men den vet jag inte om den är orädd för hunden men den satt ivägen och jag var inte bekväm med att testa. 
 
Katt 2 är inte klok! En kväll så kom den rakt emot mig och såg jätte sur ut.  Jag fick öka takten för att komma bort ifrån dens revir. Jag blev alltså jagad av en katt och den var ganska nära.  Men hunden såg den tack och lov inte. 
 
Den senaste veckan så har det varit lugnt på kattfronten och ikväll mötte jag en vettig katt som hade vett att hålla avstånd. 
 
 
Mitt märkligaste beslut har varit att lyssna på hobbit boken.  Jag har sett första filmen och alla sagan om ringen, även om jag inte mindes något. 
 
 
Hobbitboken gillade jag faktiskt så idag så såg jag på första hobbitfilmen och avskydde den.  Att se den kan ha varit mitt sämsta beslut någonsin i livet.  Jag mindes den som okej när jag såg den på bio. Jag hoppas på bättre tur med andra filmen.  Den tredje slipper jag se eftersom min styvfar inte har den på dvd och ingen av våra streamingtjänster har den.
 
Jag behöver inte hjälp med gratissidor eftersom jag tror det är en film jag kan klara mig utan. Nu har jag precis börjat lyssna på sagan om ringen boken. 
 
#teamGollum  och #teamDraken
 
 
Jag har även fått ett nytt tvspel. Pokemon violet. Det är nästan identisk med pokemon scarlet men några småsaker skiljer sig åt. 
 
Men det är fascinerande.  Trots att jag spelat pokemon scarlet i minst 130 timmar så upptäcker jag ändå platser jag inte visste fanns,  eller ja,  jag var där efter 100 timmar men då kom jag ifrån andra hållet och sprang igenom, så det räknas inte. 
 
Spelet är verkligen hur stort som helst.  Trots 130 timmar så känner jag mig ändå vilse och förvirrad.  Men nu vet jag dock hur kartan fungerar. 
 
Om ni väljer mellan violet och scarlet så googla för att se vilka pokemon som skiljer sig åt. Välj sedan de ni föredrar. Kan ni fortfarande inte välja så välj scarlet. Men bagon är unik för violet, jag fick gå en lång omväg för att hitta den rätt tidigt i spelet. 
 
 
Det var nog allt för stunden.  På återseende. 
 

Kommentera här: