Rent hår och målade naglar

Även om jag inte direkt firar påsk så har jag haft en fin påsk.  
 
Igår hade jag ett stort i-landsproblem. Jag brukar tvätta håret på söndagar för att börja veckan fin.  Men nu började ju veckan med röd dag så jag behövde egentligen inte vara fin förens på tisdag. Men efter många om och men så bestämde jag mig för att hålla i traditionen pågrund av en anledning jag kommer nämna efter bilden. 
 
Nästa stora i-landsproblem är vad sjutton ska man ha på sig ute? Det är mitt i mellan väder. Jag tog vårjacka och skippade mössan. Jackan var väl ett bra beslut men mössan hade allt kunnat vara på. 
 
 
Anledningen till hårtvätt var för att Jenny skulle måla mina naglar. 
 
Det är vanligtvis Idas jobb men hon är ständigt upptagen och Jenny har fått låna hem grejerna till sig.  Det var en evighet sedan jag hade nagellack och jag hade verkligen saknat det. 
 
 
Jag hade även turen att få mina tånaglar målade av Thea. Hon var riktigt duktig för att vara 3 år!
 
På första foten så var 4 av 5 naglar nästan lika bra målade som om jag hade målat dem själv.  Andra foten var helt okej den med.  Men sista nageln på varje fot blev sämst.
 
Jag måste också nämna att Jenny också var duktig,  så inte hon blir avundsjuk. 
 
 
Jenny förtjänar kanske ännu mer beröm eftersom jag och hennes bästis gadda ihop oss och kritiserade Jennys killsmak. Trots att vi var "elaka" mot henne så skötte hon sitt jobb professionellt.
 
De senaste gångerna jag umgås med systerbarnen så har de bett mig stanna en stund till när jag informerat om att jag ska gå hem.  Men denna gången förberedde jag i god tid.   Den sista kvarten så räknade jag ner till min avgång så barnen tog mitt avsked bra.  Men jag glömde att förbereda Jenny,  hon blev pratsjuk när jag skulle gå så jag kom iväg hela 5 min senare än planerat. 
 
 
 
 

Kommentera här: