Frallor och vardagligt

Jag förstår er oro men jag har inte blivit uppäten av en zombie eller fryst ihjäl.
 
Men dagen efter så var jag och hundarna ute och jagade pokemon.  Det kändes tryggt att ha två livvakter med sig. 
 
 
En kväll innan jag skulle gå och lägga mig så såg det ut så här i min säng.
 
Hunden var väl mer sovande än vaken.
 
 
 
 En annan kväll så skrev jag till en vän att det var konstigt att jag inte hade en enda katt i sängen.  5 sekunder senare så kom första katten och 30 sekunder senare tog jag denna bild. 
 
 
En dag så fotade jag fyra bilder ifrån min vardag. 
 
1.  Min styvfar håller tydligen på att odla en gran. Undrar om den hinner växa till sig innan jul.  Blir nog roligt att dansa kring den oavsett. 
 
2. Ett träd bad mig fota hen.  Har ni någonsin haft ett telepatisk fantasi samtal med ett träd? De är trevliga varelser,  väldigt sympatiska och diplomatiska. Buskar kan dock vara lite bitska, speciellt om man råkar kalla dem för träd. 
 
3. För ett tag sedan så hade någon tagit bort  b i förbjuden. Så det stod "rökning för juden". Det tog orimligt lång tid att komma på hur det blivit fel,  dvs att texten ändrars pågrund av att saknat B. 
 
4. Här ser ni en hemsk trappa.  Den är inte stor men jobbig.  Jag bor ändå på tredje våningen  och det är mycket lättare att gå upp till mig samtidigt som man bär 20 liter kattsand än att gå upp för denna.  Jag överdriver nog bara lite. 
 
 
Nu till det som jag tänkt blogga om enbart. 
 
Idag har jag gjort blixtfrallor för tredje gången och jag har ett problem! Målet med att baka är att frysa in och kunna äta vid behov.  Men ju fler jag bakar dessu mer äter jag när de är nybakta.
 
Första gången gjorde jag tre st och åt två,  andra gången gjorde jag sex st och åt fyra st. Idag gjorde jag tolv st och åt åtta st (!!!!!!).
 
Det sista var tack och lov inte sant, så nu har jag tio st att frysa in.  Äntligen framgång! 
 
 

Kommentera här: