Hasselnöt islatte och semlesnäcka

Efter en kort promenad i medvind med snöblandat regn i nacken så kommer jag in på espresso house och beställer en islatte (!). Jag vet inte riktigt hur det gick till. 
 
Hasselnötstema var de på de nya dryckerna.  Jag har fått för mig att jag älskar hasselnötssmak. Men i verkligheten så är jag väldigt kluven.  Hasselnöt är både gott och inte gott. 
 
Så recension på hasselnöt islatten är sådär, god, okej eller jätte god.  Även om jag ångrar att jag inte köpte en varm dryck så ser jag fördelarna i att köpa islatte. Jag dricker kaffe rätt långsamt,  vilket innebär att kaffet blir godare och godare ju kallare det blir. 
 
 
Nu till semlesnäckan.
 
Den är svårt att recensera. Dels så är det ingen semla och den är också vegansk, vilket troligen gör mig snällare. Men jag tror inte tantbrun älskarna kommer älska denna mer än tantbrun.
 
Denna smakade väldigt mycket kardemumma tror jag och jag tror också att jag tyckte denna var god.  Finns den nästa gång jag besöker espresso house så kommer jag köpa den men är målet med fikan att äta semlor så hade jag inte valt denna, utan jag hade gått någon annanstans. 
 
 

Kommentera här: