Mixade låtar och onominerade kvinnor

Vet ni vad.  Idag har jag inget att rapportera ifrån sängen. Inget dagsfärskt iallafall eller iallafall inget medan jag sov. 
 
 
För en stund sedan tog jag en selfie med katten.  Medan jag tog bilden så funderade jag på vad jag kan ha gjort för att förtjäna hennes kärlek.  Det ser faktiskt ut som om hon funderade på samma sak. 
 
 
I bakgrunden så ser vi hund på sin kudde och jag trodde pepsikatten låg intill mig under täcket men det gjorde hon tydligen inte.  Hon låg vid fötterna på andra sidan sängen. 
 
 
 
Idag har jag lyssnat på radio. Den kanalen jag fick in var NRJ. Tydligen har de så på måndagar något de kallar för mix måndag. 
 
De betyder låtar hela tiden!
 
Det var helt fantastiskt.  Man hinner ju inte ledsna på någon låt.  Så borde man alltid lyssna på musik.  Den bästa delen av låten spelas och direkt efter kommer nästa låts bästa del.
 
Ett problem annars med radio är att man får lyssna en evighet på dålig musik innan något bra kommer. 
 
 
På bilden ser ni mig med en biram.
 
Även nyheterna var korta. De berättade om något pris som blivit könsneutralt.  Dvs de har tagit bort att man kan vinna "bästa kvinnliga artist" och "bästa manliga artist".
 
 
Hur vid det är bra eller är inte intressant.  Det sjuka är att alla nominerade var män! Vad är det för fel på människor?
 
 
Nu ska jag fortsätta att klappa katt.  Pepsi kom och gjorde mig sällskap i bloggandet.  På återseende!

Kommentera här: