Semlor och buss

Idag så har jag ätit årets första tredje semla men jag tycker alla semlor jag ätit hittills i år förtjänar att visas på bild. 
 
Först ut är en eko semla. Jag var tvungen att ladda mobilen innan jag smakade på den eftersom jag ville ha bild på den. 
 
 
Nummer två vet jag inte vart den kommer ifrån men det var iallafall inte ifrån mössebergbagarna. Vilket är viktigt att kommentera eftersom semlan är köpt i affären där jag bor och där säljer de äckliga mösse semlor. 
 
Det ska till mycket för att jag ska kalla en semla äcklig.  Jag har dock inte smakat på mössesemlor i år.  Iallafall här är en icke mössesemla.
 
 
 
Tredje semlan är tant brun.  Den klassas av många jag känner som stadens godaste semla.  Med den färskt i minnet så får jag nog hålla med. 
 
Men jag gillar som sagt de flesta semlorna.
 
 
Idag fikade jag med Anniz.  Vad jag kunde se så tog hon ingen selfie med semlan.  Är det jag eller hon som är konstig? 
 
Jag tog iallafall en bild på henne. 
 
 
Jag hoppas verkligen jag tar selfie med alla semlor jag ätit i år.  
 
Jag tog en senare buss hem idag och insåg två saker.
 
1.  Att vänta på bussen i mörkret är lite utanför min comfort zone. Jag är helt enkelt rädd för att busschauffören ska missa mig.  Men det är enkelt att utmana sig själv när små saker gör en obekväm. 
 
2. Jag gillar att åka buss i mörkret.  Det är mysigt,  lugnt och trevligt.  Dock kanske inte på morgonen men på kvällen.  Det känns som att man är i en egen bubbla.
 
 
Påtal om buss.. Förra veckan så åkte jag buss i snöstorm. Jag var helt ensam i bussen i 5 min och sedan fick jag endast en medpassagerare resten av resan hem. Resten av befolkningen hade väl vett att hålla sig hemma. Fast det var ovanligt många som åkte tåg den dagen. 
 
 

Kommentera här: