Skönhets sömn och kloklippning

Inatt så har jag sovit som en gudinna.
 
När jag somnade igår kväll så låg hunden i knävecken och när jag vaknade på natten så tog jag förgivet att hon låg kvar där men jag hade fel,  det var katten som låg på mina ben. 
 
Jag somnade om sedan sov vi alla lyckliga i alla våra timmar den natten. 
 
 
Jag fortsätter temat med att bilderna inte passar till texten. 
 
Idag har jag ätit årets första pannkakor men jag fotade aldrig det.  Jag tog inte en enda bild hemma hos Jenny. 
 
Vi fortsätter att prata om mina katter som jag heller inte har någon ny bild på.   Pepsikatten har bott hos mig i snart 5 år.  Trots det så har jag ingen aning om hur jag bäst klipper hennes klor.
 
Hon är ändå en katt som vill vara med hela tiden och man får göra nästan vad man vill med henne,  förutom att klippa klor tydligen.  Vanligtvis klipper jag nog enstaka klo och låter det ta några dagar. Men igår blev hon obekväm innan jag lyckades klippa en klo. Men sedan lät jag henne leka med klotången. Sedan på något mirakulöst sätt så lyckades jag klippa alla klor med start på bakklorna, det kanske är hemligheten? Jag börjar vanligtvis alltid i fram.  Men jag har dock ingen aning om hur jag ska få henne i ett bra läge/vinkel. Jag vill gärna se vart jag klipper. 
 
Stora syster katt är hur lätt som helst att klippa klor på trots att hon har större integritet. Med henne så kan jag stå upp med henne under ena armen med ena handen på tassen och andra hand på klotången medan bakben hänger neråt. Så hade inget gått att göra med pepsi.  
 
Men jag kör mest stående läge när jag vill göra klart när Pepsi kommer och lägger sig i. Nu är iallafall alla korna på båda katterna klippa. 

Kommentera här: