Ikea och hundar

Vi fortsätter sagan om Sabina enligt hennes mobilbilder.
 
Den 28 april så var jag barnvakt och det var balkongväder. Vi tittade på robotgräsklippare och hade en diskussion om hur hur vid det var okej eller ej att ha fötterna genom hålet i stolen. 
 
Jag har dessutom lyckas få systersonen att bli pokemon intresserad.  När deras mamma kom hem så fick jag mina naglar målade. 
 
 
Dagen efter så åkte jag och två vänner till Ikea. Givetvis så åt vi köttbullar.
 
 
Jag som inte skulle ha något var givetvis den som handlade mest.  Förutom regnbågspåse så köpte jag filtar, handdukar och ett täcke. 
 
Det var tur att ha började skriva det här inlägget.  Innan jag skulle skriva handdukar så insåg jag att jag beställt fler handdukar som jag glömt att hämta! Sista hämtningsdagen var igår! Men tack och lov så bor jag i ett litet samhälle samt att det kändes ologiskt att de skickade tillbaka paket på en helg.  Det är märkligt att postnord inte skickade en påminnelse! De gånger jag är sen men har koll så spammar de mig minsann.
 
 
 
Påvägen hem så åkte vi på den konstigaste grusvägen jag någonsin åkt på.  Det är ett under att jag kom hem. 
 
Obs! Katter finns vad jag vet inte att köpa på ikea!
 
 
Dagen efter så gjorde jag inbrott hos min syster. Jag hade köpt en sak åt henne men när jag skulle lämna den så var bilen borta! Så tog nyckeln och bröt mig in. 
 
I lägenheten så hördes högmusik och helt plötsligt började ett barn prata med mig.  Så det var bara bilen som inte var hemma.  I badrummet så var Jenny fullt upptagen med att gipsa in en gravidkvinna. Den kvinnliga kroppen är verkligen magiskt.  Speciellt med gips på sig. 
 
Jag har ett tag haft en önskan om att få se en älg,  alla jag känner,  med stor överdrift har sett en älg nyligen.  Denna söndag fick jag äntligen se en älg,  dock på live tv.
 
Morfar är en av de 4 % i hans åldersgrupp som går flest antal steg enligt Samsung.  Jag roade mig även med att se vilka gåvor man får av Lidl vid köp av 1000 kr.
 
 
Jag har varit valpvakt åt valp som börjar bli stor och som dessutom mognat. Den dagen gick han snällt promenad med Klara, han ville inte spontan busa med henne en enda gång.
 
Jag har försökt ta en fin selfie med mina hundar och jag och morfar fikade på star wars dagen.  Tema klädda bakelser var slut men jag fick blå varm choklad.  Imponerande att lyckas få en brundryck att bli blå.
 
 
Jag har även tittat på serien "vad som än händer " samt lyssnat på boken.
 
Det är fascinerande hur mycket de ändrade i serien.  De gjorde de mer sympatiska, mindre ensamma och mycket mer.  Det mest fascinerande är skillnaden i Tullys relation med sin mamma. 
 
 
 
Det fick bli ett kort inlägg idag.  Nästa gång vi hörs så ska vi prata om Göteborg! På återseende. 

Kommentera här: