Sex är bättre än bedövning

Oj jag hade nästan glömt av 365 fotona. Jag får ta tag i det på måndag igen. Dyngen har blivit kortare den senaste tiden. Jag har fullt upp.
 
 
Idag har jag varit hos tandläkaren och blivit misshandlad i munnen (det känns så). Det var några år sen jag var där och jag hade lite tandsten.
 
Jag har tandläkarskräck så jag tycker det är jätte otäck. När jag satt med öppen mun och kände att "nu klarar jag inte mer" så kom jag att tänka på att jag en gång läste att de som tänker på sex medans de blir tatuerade klarar smärtan bättre.
 
Så jag testade att tänka på sex. Det funkade! Det är inte så att man blir kåt utan man slappnar av på ett helt annat sätt. Prova det ni. OBS. Jag fantisera inte om tandläkaren (men ni får det om ni vill)
 
 
 
 

Morgondusch har icke guld i mun

Imorse så "försov" jag mig. Jag skulle vara i staden klockan 11 och jag ställde mobilen på 10. Jag tyckte att det kändes onödigt att ställa klockan för jag vaknar ändå alltid klockan 9. Men tydigligen inte idag. Jag vaknade fem minuter innan mobilen skulle ringa så jag försov mig inte på riktigt men jag fick ändå en timme mindre än väntat. Dumma hund som inte väkte mig!
 
 
Min plan var att gå ut med hunden och sen duscha i lugn och ro. Men nu duschade jag innan jag gick ut. Jag kan inte förstå hur normala människor kan duscha på morgonen. (Med normala människor menar jag att de flesta säger att de hellre duschar på morgonen än på kvällen)
 
1. Man kunde ha sovit längre.
2. Det är kallt! Jag är jätte frusen. "Vattnet värmer" säger folk. Men det gör det inte alls. Jag fryser ändå. Varmen tar bara huden men det är innanför jag fryser. Att sen lämna duschen är tortyr. Kallllt kalllt kallt kalllt kallt.
 
Tacka vet jag att duscha på kvällen. Då fryser jag inte alls.
 
 
 
 
 
 
 
 

nej jag går inte ut klockan 4 på natten loppan

Hej!
 
Jag har varit i danmark en vecka (vilket jag antagligen glömt att skriva). så här har jag sett ut i veckan enligt instagram:
 
 
 
 
 
Idag tvättar jag och jag upptäckte att jag har väldigt mycket rosa kläder. Nu ska vi prata skit om min stora kärlek Ella.
 
Jag vaknade klockan 3 inatt av att Ella var pigg. Om hon väckte mig vet jag inte. Men klockan 4 vaknade jag definitivt av att hon slickade på mig och var pigg. Klockan 6 vaknade jag och hon var pigg. Gå och lägg dig sa jag till henne varje gång (hade det varit så att hon akut hade behövt gå ut så hade jag självklart gjort det)
 
Men när jag vaknade strax innan 9 så sov var hon sovtrött.
 
 
Vad tror ni hennes konstiga betende beror på?
 
1. Hon löper (vilket hon faktiskt gör)
X. Hon har blivit knäpp medans jag varit borta?
2. Hon är helt enkelt glad för att få vara med matte igen?