Sista april

För ett halvt dygnt sedan så började jag dagen med att Ella ville ut och äta gräs. Givetvis tar jag kort på mig själv och inte hunden.
 
 
 
Läpparna är svagt rosa. Det är liptinin jag tog på ett dygn tidigare. Häftigt att det fortfarande syns även om det blekts massor. 
 
 
Idag har jag mått sådär mest pågrund av att jag inte kunde sova i natt tror jag.
 
 
 
 
 

Lösögonfransar och grön eyeliner

Känner mig låg och grinig. Utan någon speciell anledning.Det började med en misslyckad sminkning. Eller den är inte misslyckad egentligen. Jag ska ta det ifrån början.
 
 
Idag sminkade jag mig i fel ordning. Jag började med läpparna som fick bli röda (för att prova läpppännan i glossybox). Efteråt så smörjade jag in mig med hudkärm och primer. De ska helst ha tid på sig och dra in sig innan man fortsätter med resten av "ansiktet". Så jag tog ögonen före själva huden.
 
Jag sminkade mig ganska färgglatt (gult och rött) och när jag är klar med ögonskuggan så tittar jag mig i spegeln och känner mig hur ful som helst. Brist på mascara och brist på foundation (eller liknande) tillsammans med riktigt färgade läppar och ögon gjorde att det bara kändes fel.
 
Jag hade bestämt mig sedan inan att jag skulle ta på mig lösögonfransar men jag misslyckades med dessa. De satt inte bra. Antagligen hade jag satt dem lite för långt in.  Så de fick åka av ganska fort.
 
 
Läpparna är jätte röda.. Hur de kan bli rosa på bilden är en gåta. Sen dess har jag bara känt mig irreterad på allt.  Det beror inte på sminkningen utan det är något annat som jag inte vet om. Ögonskuggan är snyggt sminkad men jag känner helt enkelt inte för att vara snygg.
 
Men när jag var ute med Ella för en stund sedan så mötte vi samhällets snyggaste kille (vi gick och olika håll så vi möttes när vi gick förbi varandra).  Efter det så fick jag en minnesbild om hur jag ser ut med röda läppar och mitt hår som till och med var nytvättat.  Så efter det kände jag mig riktigt snygg en stund. Tills jag började bli trött.
 
Jag blir faktiskt snyggare av att gälla av mig. För just nu känner jag mig snygg men jag orkar inte gå till spegeln och kontrollltitta.
 
 
Men ang samhället snyggaste kille... Jag är osäker på titeln eftersom jag har dålig koll vilka som bor här. Men den killen hade absolut titeln slutarps snyggaste kille för 10 år sedan så han kan behålla den tills jag blivit motbevisad.  Det bor för många småbarnspappor här. Det är väl inget fel på det. Det kan garanterat finnas fynd bland papporna. Men en sambo är inte så attraktivt
 
Bilder ifrån igår. Då var jag snygg (även om grön eyeliner utan ögonskugga inte var lika snyggt i praktiken som i teorin.. Kanske om man har svart och grönt under?)
 
 
 
 
.
 
 

Glossybox - April

Idag har min glossybox kommit
 
 
Kände mig inte så jätte nöjd när jag först tittade ner i boxen men nu känns det helt okej. Min spontanta reaktion när jag såg att en av de fem produkterna var en pensel gjorde mig besviken. En liten pensel känns litet och tråkigt. Jag hade hellre fått en större pensel. (super girigt jag vet). Men denna lilla pensel är värd nästan 200 kr så det känns numera helt okej.
 
LdB kände jag mig inte heller nöjd med. Jag har fått för mig att jag inte gillar det märket. Okänt varför.. Men body lotion är alltid bra att ha och den luktade verkligen jätte bra..
 
Blur creamen har jag spanat in och den fanns bland min "köpa någon gång i framtiden"- lista så den var jag nöjd med att få. Sedan fick jag en läppscrub. Låter spännande och något som jag önskade jag testat inne. Känns som det borde uppskattas av läpparna.
 
Sedan en japansk mirakelsalva som passar torra områden (läppar, nagelband , armbågar med mera).  Helt okej förutom att vi fick prov på något liknande förra månaden.  Men denna är ändå uppskattad.
 
Så boxen är helt klart godkänd.