Disk, tvätt, städ och betalda räkningar

Dagens hissa och dissa
 
Hissa:
Michaela och dasha podcast. Alla avsnitt handlar om kärlek på ett och annat sätt. Jag har lyssnat på hur många avsnitt som helst de senaste veckorna. Jag älskar dem.
Snö. Att gå ute i mörkret medan det snöar är riktigt mysigt.
David boreanaz. Jag är riktigt imponerad över den skådisen.
Risifrutti med ananas. En smak som bara finns under en begränsad period.
Tuggumi. Att göra bubblor är ett väldigt enkelt nöje
 
Dissa:
Tvättstugan i min lägenhet. Torktumlaren fungerar inte. Det finns två tvättmaskiner men bara den ena är bra. Den andra centrifugerar ej eller så är den funktionen hemlighetsstämplad.
Diska. Den eviga sysslan. Det tar aldrig slut! Så fort all disk är ren så kommer genst smutsig disk jag förstår inte.
Årstidsskifte på natten. Det är INTE okej att byta årstid medan jag sover. Ibland så är det snö ute när man går och lägger sig. När man sedan vaknar så är det tö. Men idag var det tvärt om. Det var tö när jag somnade och när jag vaknade så var det snö! Inte okej. Man förvarnar först.
OCR nummer. Måste vara en totoal onödig uppfining. Vore mycket smidigare om man bara behövde fylla i ens personnummer + fyra sista siffor.
Att ha julgran framme i slutet av februari. Idag orkade jag äntligen klä av granen efter att ha blängt på den i några veckor. Planen var att ha den framme januari ut och januari kom fortare än väntat.
 
 
 
 
 

Årets bästa köp: Lipfinity lip colour

Den 12 februari så läste jag Helen Torsgårdens blogg. Hon skrev om ett läppstift som verkligen sitter ordentligt.
 
Lipfinity lip colour  ifrån Max factor
 
Eftersom det är ett märke som finns på maxi så beslöt jag mig för att testa. Jag överdriver inte när jag säger att det här är årets bästa köp!!
 
 

Först så lägger man färgen på läpparna. Jag tog två lager. Man känner verkligen att färgen fastnar på läppen. Sedan tar man steg två (som ingick i köpet) då känns läpparna normala igen. Sedan höll färgen resten av dagen. Det kändes riktigt häftigt. Jag målade läpparna på förmiddagen. Sedan gick jag och lade mig och vilade en stund. Det innebär alltså att läpparna nuddar kudden. En stund senare så går jag på toaletten och tittar mig i spegeln. Jag hade ju glömt att jag målat läpparna så jag blev riktigt chokad över hur snygga mina läppar var trots jag legat i sängen.
 
En sak jag glömt att nämna. Detta läppstiftet färgar inte av sig på vare sig glas, hund eller pojkvän (om man har en sådan) så man kan pussa vad man vill utan att märka objektet.
 
Jag valde den rödaste färgen "hot 120". Det är en väldigt röd färg men samtidigt som den känns väldigt naturlig (det finns läppstift som är väldigt väldigt röda).
 
 
 
Två "dåliga" mobilbilder
 
 
 
 
 
 
 
 

Röda läppar är bra och utbyte av outfits på rostatbröd dåligt.

Vi kanske ska försöka göra det här till en tradiotion. 5 hissa och 5 dissa om händelser och tankar jag haft under dagen.
 
Här kommer gårdagens hissa och dissa
 
Hissa:
Post. Igår fick jag massor med rolig post. Medlemstidningar ifrån kicks, the body shop, häst och ryttare och ica.
Mail. Det är en riktigt bra uppfining. Det är jätte smidigt att kunna maila istället för att ringa.
Röda läppar: Mer om det kommer i ett blogginlägg inom snar framtid (snar framtid = kanske idag eller kanske om en vecka. Förhoppningvis inom ett år)
 
 
Dissa:
Stress. Just nu känner jag mig stressad över allt. Det dumma är att "allt" är små saker som inte är så jobbiga. Men eftersom det är så mycket "allt" just nu så blir "allt" jobbigt.
Rostatbröd: Det godaste rostatbrödet har bytt kläder! Dvs utseende på påsen. Det innebär även att brödet inte så likadant ut länge. "skalet" är mörkare och blir inte alls lika gott. Mitt liv är förstört.
Namnminne. Jag är jätte dålig på att komma ihåg namn. Det stör mig.
En farmen deltagare: Jag är emot nätmobbning så jag kan inte skriva vem det är och varför jag stör mig på personen. men vill någon diskutera det privat så gnäller jag gärna.
 
 
 
Idag fick det bli färre punkter eftersom jag var för trött för att skriva denna listan igår. Jag hade kunnat fylla ut till fem men då hamnar det punkter som egentligen borde höra till dagens lista så det känns fusk.