Tigerilja vill vara en i gänget

Nu har det väl ändå gått för långt.  Nu har även marsvinet krypit ut ur buret. Klättrat upp på kaninens rygg och hållt sig fast medan kaninen hoppar upp på soffbordet för att sedan dricka vatten ur ljusskålen hon med.
 
 
 
 
 
okej... Det kan EVENTUELLT vara så att det var jag som tvingade henne att ställa upp på bilden. Det här är inget erkännande utan det kan eventuellt ha varit så.
 
Hoppas inte Catharina ser det här.. Då kanske hon tar tillbaka svinet.
 

Glossybox, November 2014

Denna boxen kom i början av veckan
 
 
Först ut är...
 
 Make Up Store Läppglans
Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att läppglans är så jätte spännande. Jag väljer hellre läppstift alla dagar i veckan.  Men läpparna blev fina. Dock kändes den kladdig om man tog den direkt mot läpparna så jag tog lite på ett finger.  3,5 av 5
 
 
Mina ögonbryn är inte vana vid någon som helst behandling så jag tyckte jag såg jätte konstig ut första gången. Men det är  nog en vane sak. Andra gången blev det bättre och kändes okej. Produkten kändes bra. 3,5 av 5.
 
 
Denna har jag viljat testa länge. Den känns trevlig. 4,5 av 5
 
 
 
 Sumita Eye Shadow Pencil - 119 kr
Min erfarenhet av ögonskuggspennor är att de är skitsvåra att få att sitta. Så till min förvåning så satt denna jätte bra. Hur snyggt som helst. Både med och utan primer.  Om detta märket är bättre än andra vet jag inte. De andra kanske har fungerat dåligt för att jag haft dem när det varit varmare ute.  Inte riktigt min färg.. 5 av 5
 
 
Nja.. Finns bättre sätt att ta av sig sminket. Kan vara bra att använda när man är lat. Produkten är inte dålig utan det finns bättre sätt. Om dessa servetter är bättre eller sämre än andra vet jag inte 2 av 5
 
 
 
 
 
 
 

Sagan om lampan varade iallfall inte i tre timmar.

Ni har säkert undrat hur det gick med den där glödlampan. Inte? Jag tänker ändå berätta hela sagan om lampan. Eller rätare sagt fortsättningen på sagan om lampan.
 
Min lampa ser ut så här:http://publishme.se/chahina.blogg.se/entry/
 
 
Innan bilden togs så hade jag bara glödlampa i mittendelen av lampan.
 
 
Jag lyckades inte få  av kupan. Jag vet inte om man måste skruva på några skuvar eller något. Eller bara ta till våld.  Men det var inget jag kände för att lära mig. Jag visste att jag hade små lampor till de som ska vara runt men jag kunde inte hitta dem.
 
Så jag levde mitt liv i mörker några dagar (det är hemskt jobbigt... även om det bara är ett rum). Men när jag städade så hittade jag glödlamporna och jag skruvade i alla fyra och jag fick ljus!
 
De lamporna har väntat ett år för att få jobba och nu var det dags. Mitten lampan.. Ja jag får väl köpa en lämplig glödlampa. Sedan tappa bort lampan för att sedan hitta den när de fyra smålamporna har gått sönder. Känns som en rätt bra plan. Faktiskt.