Rostatbröd

Idag har jag lärt mig att storleken inte har betydelse. Det är bara att ta två stycken åt gången.
 
Jag pratar om rostatbröd. Hennings formfranska är ritkigt gott faktiskt nu när mitt riktiga rostebröd inte finns. Nackdelen med det nya rostebrödet är att bitarna är super små. Men det går som sagt att äta två åt gången.

 

3 månader och 8 års firanden

I helgen hade vi massor att fira. På fredag firade jag och Sonja 3 månder som sambos. Hon blir 6 månader lördag. Lilla flickan börjar bli stor!
 

På lördagen var det 3 månader sedan Andreas skickade sitt första mail till mig.
 

Jag blir över lycklig bara av att tänka på att jag faktiskt blev kär i denna killen <3


Vi började dagen med att besöka akuten eller vad man ska säga. Eftersom det krånglade med biljetten till parkeringen så fick jag vänta vid bilen medan han gick in och kollade läget (A hade varit sjuk och hade förskylnings astma). Jag vet inte vad han gjorde. Han måste ha flirtat massor med någon för det tog 40 min ifrån det vi parkerade vid sjukhuset tills vi hade hämtat ut medicin på apoteket en bit ifrån sjukhuset. Helt otroligt.
 
Sedan behav vi oss till skövde och gick på bio. Vi såg fifty shades of grey. Jag gillade filmen. Men jag tror att man behöver ha läst boken innan för att förstå. Sedan får man inte ta livet på för stort allvar. Man bör veta att mr grey är pyskopat utan att oroa sig för att folk ska tycka att man romantiserar den sortens behandling. Se filmen men analysera inte för mycket! Lite komiskt att tjejen som spelade huvudrollen är lite lik min ridlärare. 
 
Sedan åt vi på gondolino i falköping. Det var underbart gott. Jag höll på att avlida av mätthet.

På söndagen firade vi att Ella fyllde 8 år 
<3

 
 

Kyssande underlater

Igår var det praktik igen. Denna gången var jag noga med att ha tröja på mig när jag bar på kaninen. Men denna gången var det ingen rivmärken risk utan den låg snällt medans jag bar.
 
Medans jag städade i djurrummet så såg jag två underlater hångla! De pussades med tunga. Såg väldigt romantiskt ut faktiskt. 
 
Hamstrarna verkade inte lika rädda denna gången. De är verkligen super söta. Jag skulle kunna tänka mig att ta med alla sex hem. Jag avslutade praktiken med att köpa kattmat. Så jag förlorar pengar på att ha praktik (att jag ändå hade behövt köpa kattmat någon annanstans det låtsas vi inte om)
 
 
Dessa bilder tog jag igår på mig och Alice. Hon är mycket mysigare än affärkaninen (men det kanske inte är så konstigt eftersom hon har en annan livsstil).
 
 
Jag har fått en ny tv. Min mormor tyckte hennes var för liten. Själv är jag inte lika storleksfixerad. Tv fungerade väldigt bra. Alice hälsar att knapparna på nya fjärrkontrollen var väldigt bitbara. 
 
Kaninskrälle
 
<3