Några glossybox produkter

Jag har nog inte bloggat om glossybox sedan jul. Så under de senaste halvåret har jag fått många produkter. Här är de som är extra värda att nämna:
 
kneipp - Fotkräm
Smörja in fötterna tycker jag är jätte tråkig så jag har tyvärr bara provat den en gång men då blev mina fötter överlyckliga. 130 kr för 100 ml på lyko. Tydligen är krämen ekologisk också.
 
Glazel visage - Ögonskugga.
Riktigt härlig färg. Snygga skiftningar. Färgen heter G1. Verkar inte gå att köpa på svenska nätbutiker.
 
Noabay - peeling.
Till ansiktet. Känns trevlig. Gillar det märket. Verkar inte gå att köpa på svenska nätbutiker.
 
Lord & Berry- läpppenna.
Riktigt mysig färg. Älskar den. Röd/orange färg. Ännu en som inte verkar vara så jätte lätt att hitta om man vill köpa. 
 
Sexy hair - serum.
Om vi bortser ifrån det urlöjliga namnet. Håret blir helt underbart mjukt. Tar bort det frissiga.  Finns att köpa på bangerhead. Just nu 125 ml för 153 kr (219 i vanligafall)
 
Deborah-lippman - Nagellack
Egentligen för diskret för mig men med fint skimmer och glitter. På eleven finns den färgen jag fick att köpa för 119 kr. (179 annars)

Elizabeth-mott -eyeliner
Ska vara glittrig men glittrar inte så mycket men gillar den ändå. Enkel att måla med. 151 kr på bangerhead
 
Nickak- rouage 
En burk med en powder-puff-applikator. Helt okej resultat. Perfekt om man är lat. 
 
Fruit-gorilla-friends - läppbalsam
Jag har bloggat skit om denna förut. Den smakade papper. Men bortser man ifrån det så är detta läppbalsamet riktigt bra. 69 kr hos lyko
 

Absolute-new-york - Nagelnäring.
Provat någon gång under nagellack. Naglarna kändes jätte starka


 
 
 

Min vita springare

Idag fick Alice skutta runt i valparnas hage. Det tyckte hon var riktigt roligt. Hon skuttade och hoppade rakt upp i luften
 
Inte så lätt att fånga på bild.
  
 
 
 
 
 
 

Idag pratade min väska

Nu är kattburen invigd.
 
Det värsta med att åka till Danmark var katten. Min stackars innekatt ska bo ensam hos mina föräldrar och se stora stygga katterna. Men det hade gått jätte bra. Hon har fått gå ut i lång lina. Precis som hon vore en hund.
 
 
Jag har varit mycket hos mina föräldrar eftersom det har varit lättare med valpen. Så när jag kom hem ifrån Danmark så fick hon stanna kvar några dagar (eftersom jag hade tider på fm att passa) så hon slapp vara själv i lägenheten nu när kaninen är på bete.
 
Men i natt fick hon sova i lägenheten med mig och Klara. Sedan fick hon följa med i buren när jag och Klara gick till mina föräldrar senare på dagen. Funkade riktigt bra.  Sedan var det tur att jag tog med henne igår. För när jag gick till mina föräldrar så frågade grannen om vi saknade en kattunge. Han hade hittat en skadad. Eftersom jag hade min i väskan så visste jag att det inte var min. Hade jag inte haft med henne så hade man blivit orolig och undrat vad mina föräldrar nu hade gjort.
 
Hoppas grannen hittade ägaren och att det gick bra med lilla katten ♥