Lördagsshopping

Igår blev jag kidnappat. Blev med släpad till commerce i skövde. Jag har typ aldrig varit där förut (förutom årliga köpet av the body shop julkalendern).
 
Några affärer senare så fick detta följa med mig hem
 

-Ett blingande diadem
- virgin-mojito-body-srub ifrån the body shop. Luktade gott och kändes jätte lyxig. Ej provat i duschen än
- Isadora läppstift. färgen watermelon. Längtat efter det här läppstifet i flera veckor.  Typ ljusrött. Har på bilden under. Inte lika skarp röd som vanliga röda.
- ekoligisk mascara ifrån Une. Har testat förut och den är riktigt bra. Men gör ont när man gåret (inbillar jag mig)
- ögonfransfärg så jag kan ha läppstift även om jag inte orkar sminka mig.
 
 
 
 

Grace and Frankie

Igår började jag titta på en serie. Den handlar om två gifta kvinnor i 70 års åldern. En dag berättar deras män att de är förälskade i varandra och vill gifta sig.
 
De hade alltså haft ett hemligt förhållande med varandra i 20 år. Mysig serie med underhållande skådespelare. Perfekt att se om man vill se på något lätt som inte kräver så mycket tankeverksamhet. Gillar dottern till ena paret (den utan barn) och sonen som inte är knarkare.
 
Jag såg hela första säsongen på två dagar! Så nu måste jag vänta ett år på att se fortsättningen. Det var inte bra.
 Första säsongen var 13 avsnitt och varje avsnitt 30 min. Jag har lärt mig att det är inte så lätt att börja ett seriöst förhållande med en man man haft en hemlig romans med i 20 år. Det är lite komplicerat
 

Morgonbus

För några dagar sedan vaknade jag av en keligkatt. Jag klappade henne lite men sedan vände jag mig om för att somna om. Hon är inte dummare än att hon också kan byta sida. Sidan om mig där Klara ligger.
 
 
Klara vaknar och får syn på katten. Hon blir jätte lycklig. Det måste ha varit det bästa sättet att vakna för hon var verkligen jätte glad över att få se katten.
 
 
Några minuter senare.
 
 
 
På tal om bitningar. Jag har aldrig träffat en katt som bits så mycket som Sonja. Eller biter och biter. Hon har tänder runt mig utan att bita til. Men det nyps lite.Alla utrycket vi kärlek på olika sätt men jag önskade att vi kunde låta bli tänderna.