Glossybox - Christmas countdown

I onsdags fick jag en riktigt spännande glossybox. En dag senare än Ida. Det går framåt.
 

 
 
Noabay - Calming facetoner 
Ansiktsvatten ifrån trevligt märke. Gillar. 200 ml för 145.
 
Make up store - eye pencil.
Jag tycker den var riktigt bra. Skulle kunna tänka mig att någon i framtiden köpa en i svart. Eller någon annan färg. Fick en röd/rosa. Kan vara snyggt men jag tycker det är lite svårt med röda färger kring ögonen. Men samtigt är det riktigt snyggt att ha en färgat eyeliner över fransraden. 140 kr.
 

Etre belle coametics- Golden skine caviar eye roll on
Roll-on ögonkräm. Kändes trevlig.  Inser mer att roll on nästan är ett måste för jag ska orka smörja in mig under ögonen.  15 ml för 395 kr så den var inte billig men den här kommer jag ha ett tag.

Lindex beauty- lipgloss.
Denna var jag minst nöjd med. Lindex låter billigt och jag är för gammal för att ha lindexsmink.  Sedan är jag inget fan av läppglans. Föredrar läppstift. Men denna var riktigt fin att ha överläppstiftet så jag är väldigt nöjd trots allt.  50 kr.
 
Maybeauty - the incredible face gel.
Jag hade inga direkt förväntingar. Denna ska ta bort döda hudceller. Jag var lite missnöjd över förpackningen då den kändes opraktiskt att använda flera gånger.  Jag började massera in i ansiktet och den gick verkligen in i huden direkt och jag tänkte att den är inte det minsta dryg. Jag fortsatte att massera in och det började dyka upp överblivna hudceller på huden.  Väldigt äckligt men sjukt bra produkt!  Extremt bra.  Kommer köpa igen.  6 stycken sådana förpackningar kostar 250 kr.
 
 
 

Testar att vara morgonmänniska idag

Igår gick jag och lade mig vid 8 nästan! Det började med att jag kom hem vid 18:30 - 19:00. Jag såg att jag fått en glossybox så jag fotograferade produkterna. Djuren hjälpte till..
 
 
Efteråt så sov Klara i sängen. Jag var trött och det såg mysigt ut. Det måste ha varit strax innan åtta. Jo det är egentligen för sent för att vila men det kan väl inte skada att vila en stund?
 
Jag sov en stund i taget och vaknade vid jämna mellanrum men jag orkade aldrig gå upp. Vid 23:00!  Behövde jag gå upp och kissa och började känna mig lite pigg.
 
Det kändes inte så lyckat att sova middag så sent. Så jag gav kaninerna mat och sedan gick jag och la mig. Jag tvättade inte av mig sminket för jag ville inte piggna till allt för mycket. Jag sov nog någon timme. Vid 00:00 tvätttade jag av mig sminket. Sedan halvsov jag nog ett tag. Men annars så sov jag till och från ända tills klockan 07:30. Jag vaknade många gånger man jag var avslappanad och kunde ligga kvar i sängen utan problem.

Inte alls som det varit för några dagar sedan när jag vaknat mitt i natten och inte kunnat somna om. Eftersom jag gick upp tidigt så har jag passat på att rida på fm
 
 
 

Julklappar till mig av Ida?

Fick ett mail ifrån e.l.f där de visade sina nya ögonskuggor.
 Sååå fina! vill nog ha den blå eller den bredvid. Men jag har redan många ögonskuggor så jag behöver egentligen inga fler.. MEN jag kan ju råka få en sådan i julklapp? DISKRET HINT TILL IDA! Då vill jag även ha e.l.f. Studio Baked Blush i färgen pinktastic.


En annan sak jag önskar mig är läppbalsamet  the balm pretty smart lipgloss wow