Det tog bara ett år att skruva ihop hyllan hyllis

Just nu känner jag mig förskräckligt grinig. Mest på grund av punkt tre.
 
1. Jag gick upp tidigt idag (troligen därför jag fick för mig att göra punkt tre).
2. Jag fick mens idag och mensvärk! För andra månaden i rad har jag haft såpass ont att jag behövt värktablett. Det var flera år sedan jag haft såpass ont. Tack och lov så är det inte såpass illa som det var för många år sedan, då hade jag ännu ondare i magen och kände obehag i benen.
3. Jag har skruvat ihop en JÄVLA hylla.
 
 
Allt började med att jag tänkte städa lite. Min lägenhet är stökigare än någonsin. Men problemet är att det nästan är omöjligt att göra fint för att jag inte får plats med mina saker. Jag skulle alltså behöva städa i lådor, skåp och gaderober, samt rensa bort saker. Problemet är att jag orkar inte hålla på hur länge som helst så det innebär att när jag städat insides så är det fortfarande stökigt på utsidan och kanske stökigare om jag har saker som ska slängas (eller hitta ny ägare).
 
Så jag ledsnar innan jag ens börjat. Förra sommaren var jag på Ikea och köpte en hylla att ha i köket. Jag läste bruksanvisningen och sedan ledsnade jag, typ. Men idag fick jag för mig att jag skulle skruva ihop den.
 
 
Jag säger bara, ALDRIG att jag köper någon mer hylla medan jag är singel (att mamma, styvfar och morfar hade hjälpt mig om jag frågat kan vi bortse ifrån). Det var både jobbigt och tråkigt.
 
32 skruvar skulle på plats. De första åtta skruvarna var svåra och pilliga. Men sedan blev det lite mer stabilt. Sedan var de sista åtta svåra och jag är inte tillräckligt stark egentligen. Två skruvar fick jag inte i men jag tycker inte de behövs, pga tålamodsbrist.
 
Sedan är det meningen att man ska skruva fast hyllan i väggen men jag har ingen borrmaskin eller extra skruvar till det. Men jag tog de två överblivna skruvarna och lyckades få fast den i väggen. Det är egentligen meningen att denna hyllan ska vara i garage eller liknande, dvs den är nog skapt till att ha tyngre saker så på mitt sätt borde duga till mina lättare saker + ev katt som klättrar. Det känns stabilt iallafall, skulle det visa sig att det inte är det så finns risken att jag slänger ut hyllan genom fönstret.
 
Slutresultat:
 


Bilden visar även VARFÖR jag behöver hyllan. Jag har tvååå stora högar med tomma glossyboxar som jag inte vet vart jag ska göra av. Många av dem vill jag inte slänga.
 
Påminn mig om att aldrig städa igen. Sedan har jag en ny testagram som jag också har problem med.. Den innehåller saker som ska in i skafferiet, som redan är fullt.
 
I skrivande stund har jag ont i händerna och jag har säkert fått blåmärken på benen eftersom de har fått hjälpa till att klämma ihop hyllan så jag kunde skruva.
 

Det är ju kallt ute!

Idag har jag beställt jackor.
 
Jag behöver något att ha nu på hösten men det känns helt upplöst att nätshoppa jackor. De kan sitta hur som helst när man väl får dem. Just därför beställde jag fler än en för att kunna prova. Sedan kan man hoppas att jag är nöjd med en. Det vore dock jobbigt om alla FYRA sitter och känns bra. Eller man kan nog säga att det egentligen bara är tre. Den fjärde vet jag inte om man kan säga att det är mycket till jacka. Iallafall inte på hösten men den var häftig så jag kunde inte låta bli.
 
Jag har aldrig skickat tillbaka kläder. Jag vet att andra köper kläder för att sedan prova om de känns bra och skickar tillbaka i varje beställning, typ.
 
Jag återkommer när jackorna kommit. Om jag är nöjd.. Annars låtsas vi att det aldrig hänt.
 
 
 
 

Lekbeskrivning, tack!

Idag har jag och Klara tvättat. Men det var nog inte tillräckligt stimulerande för en 1,5 årig hund. Efter vi bärt upp sista tvätten vid 22:30. Så tyckte Klara att det var dags att leka. Hon hämtade leksaken Ella medan jag satt i soffan och kollade på gilmore girls.
 
Idag var hon så på hugget så att hon började springa så fort jag tagit leksaken. Vanligtvis brukar hon vänta med att springa tills jag kastat. Men efter första kastet så var hon som vanligt men extra busig.Hon sprang allt vad hon kunde och innan hon var framme hos leksaken så skuttade hon fram.
 
Vid två tillfällen ville hon inte släppa leksaken utan vi hade dragkamp och tillslut släppte jag lekaken och då tar hon leksaken och rusar in i sovrummet med leksaken. Efter en stund kom hon tillbaka och vi fortsatte leka som vanligt.
 
Jag kan inte påstå att jag förstår lekreglerna riktigt. Var det meningen att jag skulle springa efter till sovrummet? Det gjorde jag iallafall inte. Efter en stund ledsnade hon på leksaken och då kom katten igång. De två galningarna sprang i fullfart runt i lägenheten och busa. Efter en stund ser jag att katten viker av och springer in i sovrummet medan Klara fortsätter mot mig och soffan. Sedan såg det ut som hon letade efter katten.
 
Det slutade med att katten kom ut ifrån sovrummet och Klara såg henne men de var nog båda två lite stötta över att ha tappar bort varandra. Efter en stund var de igång igen. I skrivande stund ligger katten på en prydnadskudde som av någon konstig anledning ligger på golver. Klara vet jag inte vad hon gör. Antigen hittar hon på hyss eller så sover hon någon stans.
 
Säkrast att kolla.. På återseende imorgon eller någon gång.