Maskerad

Igår var det maskerad hos Mikaela och jag var Mimmi pigg.
 För första gången så träffade jag Mikaelas andra bästa vän. En person jag hörtalas om och sett bilder på i över 10 år. Det var en speciell känsla och upptäcka att människan även finns i verkligheten.
 
Mikaelas vänner är mycket väl godkända. Trevliga tjejejer. Det kanske inte är så konstigt att en person jag gillar mycket omrings av andra bra människor.
 
En annan intressant sak är att vi fyra är lika långa! Mikaela går tydligen efter längd när hon väljer kompisar.
 

Bilden är tagen i slutet av kvällen när vi druckigt citronvin, lennart och tequila rose (farligt gott). Men tidigare på kvällen så grillade vi, hade femkamp där jag och Mikaela kom delad sexa.
 
Grenarna var spika, kasta pil, kasta stövel, kasta ring och plocka ärtor med grillpinnar. En gruppbild som togs i början av kvällen:
 
 

Kärt återseende

M I N - M O B I L - L E V E R ! ! ! !
 
Enligt den underbara ärliga personen som hittade min mobil i vattnet så var min mobil på när de hittade den men de stängde av den direkt. Efter vi hämtat mobilen så låg den en stund på en handduk medan vi badade lite till.
 
När vi åkte hem så upptäckte jag att en lampa lös på ett konstigt sätt. Lampan brukar lysa när man laddar telefonen eller när jag får meddelanden men denna gången hade den en silvrig färg som jag aldrig sett förut. Mobilen kändes väldigt varm.
 
Jag höll min mobil varsamt i handen på vägen hem. Till slut så startade mobilen och då var det 3 % av batteriet kvar. Jag försöker stänga av mobilen men den vill inte riktigt men tillslut slocknar den. Sedan startar den igen och det är 2% av batterit kvar. När jag försöker stänga av den igen så står det något om att den är överhettad. Jag lyckats stänga av den men den hoppar igång igen och då är det 1 % av batteriet kvar men jag stänger av den igen och den fortsätter vara avstängd.
 
Kamerahålen var immiga. Väl hemma så lägger jag telefonen i en påse med ris. Jag har tagit ut simkortet men tyvärr så går det inte att ta ur batterit ifrån min mobil. I rispåsen och batterit är urladdat så börjar telefonen lysa och blinka konstigt. Jag vågade inte titta.
 
 
Dagen efter så tar jag ur moiblen ur rispåsen. Den är fortfarande immig där kameran är. Jag provar att sätta i laddaren och mobilen går att ladda men jag drar ur den direkt eftersom mobilen fortfarande var fuktig. I 5 dagar ligger mobilen i rispåsen utan att jag vågar röra den. 
 
Igår tar jag fram den (min styvfar har blåst i den med hårfön) och den är inte immig längre och jag provat att ladda den och det fungerar!
 
Efter den har varit igång ett dygn så har jag satt i simkortet igen och det verkar som mobilen fungerar utan problem. Förutom att "hem" knappen inte fungerar längre. Livet blir lite krångligare utan den funktionen men man lär sig antaligen att använda mobilen utan den funktionen. Största nackdelen med att leva utan hem knapp är att det inte kommer gå att ta skrämdumpar. 
 
 

Det var kanske inte riktigt meningen att även mobilen skulle bada...

Idag har jag, mamma, mina systrar och ena kusinen varit i Lidköping och badat. SJUKT spännande dag. Lite VÄL spännande.
 
Jag tar det i punkform
 
¤ Väl i Lidköping hittade jag mitt första pokestop (Obs jag är ingen seriös pokemon jägare.. jag fångar mina pokemon hemma)
¤ På vägen till stranden så kommer mamma på att hon glömt något i bilen. Så i ena handen håller jag mobilen och i andra handen håller jag det jag bar och det mamma bar.
¤ Precis innan vi ska bada så upptäcker jag att jag glömt att ta av mig bhn (jag hade den under baddräkten eftersom jag inte orkade packa ner underkläderna och mamma packade med handdukarna)
¤ Vattnet är helt underbart!
¤ Det är verkligen det bästa bad jag gjort på länge. 
¤ Jag inser att jag inte har någon aning om vart jag la min mobil!
¤ Vattnet är helt underbart!
¤ Kusinen storblöder näseblod och vi lämnar det underbara vattnet för att fika.
¤ Min mobil är helt förvunnen!
¤ Vi hittar inte min mobil. Vi letar och letar.
¤ Polisen ringer min syster och berättar att de har min mobil och att någon hittat den i VATTNET!!!!
¤ Jag och min syster åker till polisen.
¤ Väl tillbaka vid badplatsen så kissar jag i en bajamaja. Det äckligaste jag någonsin gjort. Mycket värre än att tappa bort mobilen.
¤ Vi badar igen och vattnet är helt underbart!
¤ Jag går upp före de andra eftersom jag pågrund av mobiltappande och bajamaja inte fikat och jag vill fika.
¤ Det börjar spöregna! 
¤ Regnet ÖSER verkligen ner.
¤ Dygnsura kommer vi till bilen.
 
 
Just nu ligger min stackars mobil i en påse med ris. Be till högre makter att den överlever!