Tillräckligt söt

Mitt liv sen senast
 
Jag har varit utråkad och lekt med mina flätor. Jag tar lilla sjöjunfruns gallel teori ett steg längre
 


Jag lär mig om procent och försöker lära mig detta:

 
Egenligen kommer den uträkningen natruligt när man räknar även om jag inte kommer ihåg räkeordningen utantill än.


Jag har varit het och avständ eller bara allmänt söt

Påtal om söt så skrev jag ett "kärleksbrev" till en kille som varit med i ett realityprogram. Jag var tillräckligt söt för att han skulle svara. Dock verkade han mer intresserad av att prata om sig själv.

Dessa bilderna tog jag en dag då jag var i skolan. Den ena bilden är tagen före skolan och den andra efter
 

Mellan de bilderna så försökte jag köpa något vettigt att äta på ica innan jag åkte hem. Vettigt innebär något som inte är godis och kakor. Mörkchoklad känns hyfsat vettigt
 
 
Chokladen var super god och nötblandingen var perfekt. Super god. Jag blev mätt.
 
Sedan har jag köpt nya skor (Mikaelas fel). Dyra men super sköna. Dock har jag ingen bättre bild än. Ja jag är nog 8 år..
 

Jag är egentligen inte klar med det här inlägget än men jag hinner inte mer. Jag ska til mormor och äta våfflor ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Open door

En grupp som jag lätt glömmer bort men som jag tycker är bra är BWO.
 
 
Denna videon gjorde mig väldigt förälskad i Martin när den var ny ♥
(ta ordet förälskad med en nypa salt)
 

Tiden innan Ellen blev Klara

Idag är det 1 år sedan jag träffade Klara för första gången! Jag hade i flera veckor grubblat på om jag ville ha ny hund eller inte. Grubblande som gjorde mig helt utmattad. Så tillslut kände jag att jag får väl åka och titta på valp då.
 
Väl hos Klaras uppfödare så hade de fyra valpar. Klara och hennes två systrar. Den ena var tingad sedan hon föddes. Sedan hade hon även Lucia men hon var nästan tingad så henne tittade vi inte ens på.
 
Jag hade alltså två valpar att välja på. Jag kände direkt. Klara var valpen jag ville ha. Det var kärlek vid första ögonkastet. Eller nej.. Så var det inte alls. Valparna sov när vi var där så man såg ingen personlighet. Jag visste vem som var vem. Jag valde mellan Ellen och Elsa. Uppfödaren uppfattade att Elsa var den busigare av de två.
 
Att välja valp var inte lätt. Men jag gick på magkänsla. Jag ville nog ha Elsa. Jag tyckte nog hennes svarta tecken var finare och känslan sa att jag skulle välja henne. MEN då vaknade Ellen och var den enda vakna valpen. Så jag såg det som ett tecken på att jag skulle ha henne men samtidigt hade jag stark känsla på att jag skulle välja Elsa.
 
Så jag valde mellan den min magkänsla sa och den som jag trodde det var meningen att jag skulle ha. Tur för Klara så valde jag inte på magkänsla och tingade Ellen. Men jag var tveksam till om jag valt rätt. Men idag är jag väldigt glad över att jag valde den valpen jag valde. 
 


Klara är och har varit väldigt livlig. Undrar om Elsa hade varit likadan. Lucia och Ella har varit lugna så jag har verkligen fått tag på en vild valp.