Chokladen där det står bageriet var dock god

Nu ska vi prata om idag. Jag har hört att havregryn är bra att äta på morgonen vilket jag tagit på fullaste allvar idag.
 
 
 
 
Sedan har jag agerat kattborstare, på mammas katter. Det tar aldrig slut! 
 
 
Sedan hittade Tomas på att vi skulle äta "tårta" hos mormor (som fylte år igår). Jag orkade inte lämna soffan egentligen. När han berättade att han köpt någon hallonsak så sa jag som den tre åringen jag tydligen är att jag inte gillade hallon. Men han erbjöd sig att köpa semla till mig så det var bara att palla sig ut i regnet.
 
 
Jag kom över mitt treårstrots och smakade på den men jag gillade den inte, smakade tok för mycket hallon. Jag trode faktiskt att jag skulle tycka om den när jag väl såg den. 

En vecka bland vänner och familj

Förra veckan var perfekt. Jag fick träffa alla de viktigaste personerna i mitt liv ♥
 
Veckan började på tisdag med att Mormor och Morfar undrade om jag ville ha semla. Såklart jag ville.
 
 
 
Sedan var det ondsdag och Jenny som ville ha med mig och Ida till hennes första ridlektion på ny ridskola.  Jag och I åkte buss. Ida skötte sig hela vägen. Hon satt stilla och tryckte inte på några knappar. Vi åkte igenom trädet.
 
 
På ridskolan så hade alla ryttare svart/mörkblå tröja utom Jenny som hade lila. Det märkts att hon är min syster.  Sedan tog jag en suddig bild.. Men det är faktiskt tanken som räknas.
 
 
Jag kände mig även som en rebell:
 
Ang bilden ovan om den som måste vara kopplad. Jag har hela tiden trott att det föreställde en hund men nu när jag tittar på bilden, är det en get?
 
Mys med Jennes kattungar. Samma katt på alla bilder.

 
Sedan var det dags för Göteborg horse show med Cahtarina (och två barn), Michaela och Angelica  på torsdagen. Klockan 07:23 åkte vi med tåget (!). Ja jag tror att någon av mina vänner hatar mig. Verkar som det var Catharina.
 
Märkes kaffe. Jag var den som drack kaffe långsammast..
 
 
 
Massagemaskinerna! Det bästa på hela mässan. Vill ha en !!
 
 
På tal om Catharina ev hatar mig, vem tror du tvingade mig att lämna den? Ett av köpen ifrån gbg var tröjan på bilden nedan:
 
 
Den ena bilden jag kan ev. ha tagit och skickat till dejten. Han gillade tröjan.  Fredagen var det vin och grillat hos mina föräldrar.
 
 
 
På lördagen var det Melodifestivalen med Mikaela. Jag hade presenter till henne men de lyckades jag glömma hemmma hos mamma! Men mamma var snäll och tog med dem när hon hämtade mig.
 
Jag gjorde bröstvårtor av godissvampar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det bästa ifrån veckan som varit

Jag har varit sjukt trött och inspiserad det senaste. Att komma tillbaka efter två veckors förskylning har varit tufft denna gången. Men jag tror jag hittat en lösning med skolan som ska underlätta. Det känns bra just nu.
 
Ska vi prata om veckan?
 
Måndag:
 
Idas frukost VS. min frukost. Frågor på det?
 
 
 
 
Sedan hängde jag hos Mormor och Morfar.En av dem hade precis kommit hem efter att ha varit i spanien i två månader. Jag upptäckte att vi var lika bruna.
 
 
 
 
 
Tisdag - Alla hjärtans dag.
Jag hade en dejt! Dock hade jag inte en tanke på att det var alla hjärtans dag när jag bokade in den. Vi var i skara. Vi åt kinamat på Canton.  Killen har bra smak. Han beställde samma rätt som mig och det var innan han visste att jag skulle vilja samma. Rödcurry, kokosmjölk och kyckling. Ingen bild vilket jag skäms för.
 
Efter maten så spelade vi biljard. Jag har ingen talang för det. Tur att jag kan se snygg ut.
 
 
 
MORMOR! Jag bad om att få se hans körkort. Han har ålder inne.
 
Onsdag.
 
Jag var i skolan, På väg till skolan så funderade jag på varför min lärare hatar mig eftersom hon vill träffa mig redan klockan åtta. Väl på matten så var jag glad över att min lärare inte kunde läsa mina tankar. Det var nog mest frågetecken samt konentrationssvårigheter. Men stunder så förstod jag helt. Då kändes det som att jag hade en lampa över mig som tändes.
 
Sedan var det samhällskunskap. Läraren pratade om politik vilket jag tyckte var dötrist. Sedan var det svenska och det kändes som att komma hem. Helt fantastisk lektion.
 
 
 
 
 Torsdag
 
Chill
 
 
Fredag: Skola och väldigt dåligt med bilder
 
Lördag:
 
Katten har solat i fönstret samt rotat i min låda. Min mamma frågade efter att ha sett bilden om jag glömt att stänga den. Vilket jag inte hade. Katten öppnar den själv. Jag har filmbevis.
 
 Sedan har jag sett på melodifestivalen. Ingen av låtarna tilltalade mig idag. Men det kan ändras om jag hör dem igen.
 
Sedan har jag besultat mig för att aldrig skriva blogginlägg om alla låtar med kommentarer. Just för att jag tycker de inläggen är tråkiga att läsa i efterhand. Aldrig innebär att jag inte ska skriva sådana inlägg så länge jag kommer ihåg att jag sagt aldrig.