10 år!

Jag har bloggat i 10 år! Jag tror jag började i januari 2007 på nogg.se. Efter något år började jag sedan att blogga på devote. 
 
Tyvärr så är hela mitt bloggakriv innan denna bloggen (som jag startade 2013) borta, vilket är lite synd.

Måste man ha hals?

Jag inleder andra skolveckan med att bli sjuk, så onödigt. Det är först och främst min hals som inte är med på banan. På morgon och hela förmiddagen så gör den riktigt ont, sedan börjar den hosta men gör mindre ont.
 
 
Men idag tänkte jag trotsa halsen och försökte gå till skolan. Jag var där en halvtimme innan jag insåg att det inte var en bra ide. Men under tiden jag var i skolan så hann jag låna två böcker. En mer faktabok och en skönlitteratur som är skriven på 1700-1800 talet.
 
Egentligen hade jag tänkt säga till bibliotekarie att jag vil ha en bok ifrån den tiden som är skriven av en kvinna om en kvinna med feminitiskbudskap. Men eftersom jag knappt hade någon röst så gjorde jag det enkelt för mig så jag bad som stolthet och fördom. 

Äntligen ett klösträd

Idag har jag nästan köpt kanin. Men den var tyvärr en hane, vilket kräver mer planering även om en kastrerad hande säkert hade varit klokast att inskaffa..
 
Men istället kom jag hem med denna:
 


Katten hittade en mus! Jag visste inte ens att den existerade innan hon hittade den. Så frågan är hon kommer ledsna på musen inom snar framtid eller om hon kommer lyckas få bort den.
 
 
 
Katten älskar den! Hon sover i trädet i skrivande stund. Kaninen har inte utforskat den så mycket än. Hon har dock hoppat in i hålet några gånger.