Husbilande

I tisdags drog jag och Marcus på husbilsemester och jag hade ingen aning om vart vi skulle. När han frågade mig vart jag ville åka så hade jag svarat att han skulle överaska mig (mest för att jag ville slippa bestämma vart vi skulle åka). 
 
Men jag listade ganska snabbt ut att vi inte skulle åka till varberg eller falkenberg då han tog en helt annan väg.
 
 
Vi åkte mot trollhättan så nästa gissning var uddevalla. Vi åt på tre älgar.
 
 
Men udddevalla var inte vårt resmål heller. Trots jag inte visste vart vi skulle så agerade jag gps. På ena bilden så ser vi sovdelen i husvagnen. För att sova så var man tvungen att klättra. Det förvånad mig än idag att jag inte slog ihjäl mig varje gång jag skulle ner där ifrån.
 
 
Vart hamnade vi? Ja det undrar jag än idag. Vi hamade vid en camping vid en sjö som heter laxnågot som ligger typ mitt i mellan åmål och strömstad. Det vet jag eftersom Marcus visade mig det i en kartbok. I boken hittade jag även landskapssymboler. 
 
Att varje landskap har en egen blomma och djur vet jag om. Men att vi även hade fisk, sten insekt
 och egen mossa. Det var något nytt!
 
Vi började vårat campande med att bada men det har jag ingen bild ifrån då jag lämnade mobilen i husbilen. Sedan var det dags för mat och vin.
 
 
Sedan spelade vi minigolf. 
 
 
Dagen efter så drog vi vidare mot Strömstad eller rättare sagt Saltå. På vägen dit så tog vi en snabbis i Norge. Så nu har jag varit i Norge för första gången.
 
Tolka snabbis hur ni vill.
 
 
Sedan vidare mot Saltö. Vi började med att leta reda på nudistön där vi hade planerat att bada. 
 
 
Men innan badande och nudistpremiären så var vi tvunga att äta. Eftersom mannens plats är i köket så gjorde Marcus en röra med rödbetor, potatis och morot. 
 
Jag drack vin och han vatten så han blev ombedd att se ledsen ut på bilden.
 
 
Sedan blev det äntligen dags för att nakenbada. Eller ja.. Vi fegade ut när vi väl var i närheten av naken ön. Det gick omkring nakna gubbar där! Så det kändes inte så bekvämt att vara naken då. Hade de legat stilla så hade det varit en annan sak. Men nakna gubbar som går omrking och tittar sig omkring kändes lite märkligt.
 
Så vi gick vidare mot sandstranden.
 
 
Sedan åkte vi vidare för att äta i strömstad samt hitta någon plats att ställa husbilen över natten.
 
 
I strömstad så hade de live musik och när jag skulle ta en bild på båtarna. Så talade Marcus om för mig att jag hade kameran åt fel håll. Ibland måste man ta en selfie först om kameran är åt det hållet.
 
Vi såg även svanar som inte var så jätte sugna på att vara med på bild.
 
 
Vi hittade ingen stans att ställa husbilden (det var fullt överallt). Så vi åkte tillbaka till staltö (där man egentligen inte får sova) för de hade bra toaletter där så det kändes som en bra plats. Vi spelade spel. Vid 1 på natten så tvingade jag med mig Marcus ut för jag behövde kissa och vågade inte gå ut själv (kan finnas troll). 
 
 
På morgonen så gav jag Marcus "är du dum i huvudet" blick för första gången. Han åt digestivekex med philadelphiaost, senap och korv på! Han erkännde sedan att philadelphiaost och senap inte var en bra match.
 
Sedan drog vi hemåt och stannade i Uddevalla.
 
 
Vi fikade på Ikea. Marcus vill ha en ny stol till datorn och på Ikea fanns det till och med en sådanstol med hans namn.  Jag pekade ut ringar som jag ville ha när han ska fria (300 kr st. Perfekt pris). Sedan visade jag kattmaten jag köpt till min katt.
 
Sedan åt vi även på Ikea. Men det var lååång kö och jag var hungrig så jag glömde fota maten. Påtal om ringarna. Jag lärde även Marcus att man har två ringar när man gift sig. En förlovningsring och en vigselring. Helt otroligen att han inte visste om det! Då hade han även fått kritik av sin mormor att han inte var gift trots han var över 30 år. 

Hästar, otrohet och drinkar

I söndags så var det dags för dag två av funktionärande.
 
Kaffe och rosettselfie men jag fick inte behålla rosetten denna gången heller. Sååå orättvist!
 
 
Tävlingsdag två bestod inte av någon orm som ville vara häst. Ormar är tydligen bara c-ponnyer. Jenny gjorde sin debut som grillare. Att gå ifrån att typ aldrig grillat förut till att fixa mat till flera hundra personer. Det gjorde hon faktiskt bra.
 
 
 
Jag var lagom död när jag kom hem. Men ingen ro ingen vila. När jag kom hem så träffade jag Marcus en stund. Han var otrogen med min nalle! Svin.
 
 
Sedan avslutade jag kvällen med drinkar med Michaela och Angelica. Alla vi tre hade kört dubbla funktionärsdagar på ridklubben så vi var tre rätt trötta tjejer.
 
 
Jag började med vitt bubbelvin. Sedan drack vi en drink gjord på mango, lime, kokosmjölk och tequila. Den var sjukt god. Sedan gjorde vi min favoritdrink tequila sunrise och avslutade med sangria gjord på vitt vin och fläder med mango och jordgubbar.
 
 

Ny fb bild

I det här blogginlägg så ser ni två exakt likadana bilder. Den enda skillnaden är att jag har spegelvänt den andra bilden.
 
 
 
 
 
 
Jag vet inte om andra tänker på det men jag tycker jag ser helt annorlunda ut på den andra bilden. Kanske för att jag inte är van vid att se min vänstra sida på det sättet. 
 
Oftast så har man en sida av ansiktet man tycker är snyggare och selfiesena brukar bli åt det hållet. Dvs det är skillnad på sidorna så. Bilden blir annorlunda mot vad man är van vid att man ser ut. 
 
Hemskt rörigt förmulerat men bild två känns konstig.