Alla får vara ponny

Idag blev det tidig uppstigning. Så tidigt så det behövdes kaffe. 
 
 
Det tog typ 20 min att dricka upp kaffet. Jag har kommit fram till att jag vill ha en b-ponny. köper man en sådan, tror ni barnet ingår? Jag tänkte att barnet kunde bo i stallet med ponnyn.
 
 
Glömde att skriva  att jag var funktionär på en hopptävling. Banbyggaren har den finaste tumstocken någonsin.
 
 
Förutom de vanliga ponnyerna så var det en unik ponny som deltog
 
 
Jag fick även priser men en elak ponnyunge tog dem ifrån mig :( Men ida köpte fika till mig som tröst.
 
 
Jag är fåordig men jag är sjuuuuuuuuukt trött. Håller på att avlida. En tävlingsdag imorgon också.

Bokstavsdejtar

Nu blir det inget dejtande förens tidigast måndag så just nu umgås jag mest med dessa:
 
 
Men jag vill blogga om dejterna med Marcus som var den första månden innan han blev bloggoffentlig. När han bjöd ut mig på dejt så föreslog han mängder med aktiviteter som började på B. Så vi bestämde att våra dejter skulle ha bokstavs tema.
 
Första dejten var bowling. Vi hade bestämt att förloraren skulle färga håret lila. Ett vad jag föreslog enbart för att jag antog att jag skulle förlora och för att jag ändå hade tänkt färga håret.  Jag vann första omgången men sedan kom han igång medans jag blev trött.
 
 
Sedan köpte vi glass på mcdonalds och drog till Ålleberg för att titta på solnedgången. Där så kysste han mig för första gången. Jag var såå nervös. Han satt brevid mig och jag visste att om jag vände på huvudet så skulle han kyssa mig. Men till slut skedde det och det var inte läskigt alls. Marcus berättade flera veckor senare att han också hade varit nervös och att hans knän hade skakat.
 
Jag fick även se snopp på första dejten. Dock inte Marcus. Sedan avslutade vi med att äta på mcdonalds. Som ni ser så tog jag en seflie på oss redan på första dejten. 
 
 
Andra dejten var C-dejten och vi hade chokladsmältning och Marcus visade sig vara riktigt ambitiös. Ni ser själva. Sedan började vi se på Games of thrones. Vi åt även våfflor som inte är med på bilden.
 
 
D-dejten så besökte vi de exotiska djuren på mössebergdjurpark. Sedan åkte vi till skogen för att grilla.Min klänning matchade filten.
 
 
Jag sov över och var sedan iväg till skolan en sväng för att sedan besöka honom igen och då började vi e-dejten och åt Engelskfrukost.
 

Sedan började vi sluta vara ambitiösa. Nästa dejt var inte lika väl planerad utan vi drog och badade men jag bakade så vi fick in ett F i fika.

 
Sedan åkte vi till hjo och åt. På vägen hem så såg vi älgar.
 
 
G dejt blev det inte.. Han cyklade och tog vägen förbi mig. Dagen efter det så hade jag vägen förbi honom och vi fick till falbyden ost för att sedan åka till mösseberg djurpark för att grilla.
 
 
Sedan åkte jag till Danmark och sedan sågs vi dagen efter jag kom hem. Ifrån den dejten så har jag bara en bild på en gaffel! Men han hade lagat mat till mig.
 
 
Vad som hände sedan.. Det vet ni för det har jag redan bloggat om. Jag måste prata med Marcus så vi kan styra upp bokstavsdejtandet igen.

Fiskmås

Ni vet mitt hemliga ord för att avgöra vem min livskärlek är?  Jag har numera en vinnare! 
 
Morfar!!
 
Eller ja.. Det beror på hur hård man ska vara. Ordet var fiskmås.
Den 18 juni så var jag Marcus i hjo och åt kinamat. Vi hörde fiskmåsarna och jag väntade spänt för att se om han skulle säga ordet. Det gjorde han nästan. Han började prata om MÅSARNA! Jag sa va för att se om han ändrade ordet till fiskmås. Men det gjorde han inte.

 
Sedan började mitt velande om jag skulle godkänna honom eller inte. Den 23 och den 24 juni så började morfar prata om fiskmåsar och blev därmed 100 % godkänd enligt reglerna. 5 juli så var jag och Marcus i göteborg och ännu en gång så började han prata om MÅSARNA.  Jag svarade honom genom att använda ordet fiskmås och då härmade han efter och sa fiskmås men jag vet inte om det är fusk eller ej.
 
Jag tror jag godkänner Marcus annars måste jag typ gifta mig med morfar.