Luftballong kan säkert äta upp hundar

Min tisdag betod av häst och hund. 
 
Det började med ett klinikbesök med hästen Tessan som har problem med ryggen. Hon fortsätter att bli bättre och bättre. Vi fick även lära oss att kvinnor med mensproblem (smärtor, långa/korta cyklar, lite/mycket mens) kan ha problem med bäcknet.
 
Tillbaka till Tessan. Hon har varit lite svag i högerbak vid varje klinikbesök. Inte halt men svag så vid detta besök så testade de att behandla SI-leden. Så stackars hästen fick en låååång spruta intryckt i ryggen. Aldrig, aldrig att jag hade utsatt mig själv för det.
 
 

 
Sedan var det hem och vila några timmar för att åka på vårens sista hundkurs.
 
Vi fick rita och bygga två rallylydnads banor. Sedan när vi och hundarna gick banorna så blev vi filmade. Man blir extremt självkritiskt när någon tittar samt även filmar. Vilket är en tråkig känsla eftersom det är ett djur man sammarbetar med. 
 
 
Klara var helt okej. Det var inte den bästa rundan vi gjort men ändå okej. Men samtidigt var jag medveten om alla småfel vi gjorde och jag var inte alls sugen på att se det filmade. Men det var nyttigt att se filmen för det var inte riktigt så illa som det kändes. Ibland fokuserar man för mycket på det som gått dåligt och missar det bra. Sedan är Klara riktigt söt att se på.
 
 
 
 
Efter fikat så skulle jag och Klara gå banan en gång till innan vi åkte hem men först skulle vi snabbkissa och vi fick syn på en luftballong. Klara blev livrädd för den och ville gå till bilen ♥
 

Badpremiär

Solen skiner och svetten rinner. Typ, iallfall tills jag tog på mig baddräkten.
 
 
Badpremiär 2017 !
 
 
 
Om det var skönt? Inte det minsta. Det var iskallt! 20 grader påstod termometern min gissnig är snarare 3 minus. Ni ser väl isbitarna som flyter omrking?
 
Trots det var iskallt så doppade jag hela mig. Varför vet jag inte utan det gjorde jag mest för att det känns som en regel. Ska man bada så ska man göra det fullt ut dock övervägde jag att inte göra det eftersom jag är vuxen. Men tydligen var jag inte vuxen trots allt.
 
 

Vin och tequila i sommar

Här kommer innehållet på det som jag kommer dricka i sommar:
 
Black tower vin - Rose bubbel (8,5 %) och vanligt vitt (9%).
Jag gillar vin som inte har så hög procent halt för då kan man dricka mer utan att bli jätte berusad (jag är vuxen)
 
 
 
Jag köpte även en bag in box med rött vin ifrån ¿Qué Pasa? (13,5 %), Mitt favorit röda som mest är min favorit eftersom jag kommer ihåg namnet på det vinet.
 
 
 
Förutom vin så var min plan att köpa tequila (40%) så det blev det. Så här ska det drickas tequila runrise. Jag köpte även tequila rose (15%) som är farligt gott
 
 
 
Sedan köpte jag en flaska Malibu (21%) som jag ska ha till chokladmjölk drinkar (jag är vuxen) och sist men inte äckligst så köpte jag även Baileys chocolat (15,7 %) och även denna är väldigt god. Jag ångrar lite att jag inte köpa två som jag tänkt men jag lämnade tillbaka ena flaskan för förmån för tequila rosen.