Vill hellre se gossip girl

Nu har jag sett färigt på alla avsnitten som finns av Once upon a time  på netflix. Lite mer än halva säsong 6 hade jag inte sett tidigare.
 
Vad jag känner?
 
Jag vill inte ha en sjunde säsong. Jag tycker att serien borde ha slutat där. Det hade varit ett bra och fint slut. I nästa säsong så kommer ett framtidsglapp och många av de gamla karaktärerna kommer att sluta. Jag tror inte att det kommer bli bra.
 
Men samtidigt så kände jag likadant med förhäxad. Att näst sista säsongen borde ha varit sista men när jag väl såg sista säsongen så älskade jag den. Så vi får se om jag fortsätter titta. Med CSI (lasvegas) och scrubs så valde jag att sluta titta och inte se de sista säsongerna. Ett val jag varit nöjd med. Men med CSI så har dock morfar köpt de säsongerna jag inte hade så vem vet, troligen ser jag färdigt på den serien också. 
 


Så nu var det dags för en ny serie. En serie som jag aldrig sett tidigare. Det var skitsvårt att välja. Jag gillar inte nya serier. Det tar minst ett halv avsnitt innan man är inne i seriern och innan man är det så tycker jag mest det är trist.
 
Efter många om och men så valde jag Melissa och Joey. Jag har sett korta bitar när Ida tittat och jag har velat se den serien. Men tydligen så finns den inte på viaplay längre :( Så jag var tvungen att välja en annan och det fick bli  Izombie (som även den har blivit tittad på av Ida).
 
Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Det var först vid avsnitt fyra som jag började uppskatta serien. Tror jag. Det känns som den kan bli bra. 

Glossybox - Oktober

Igår fick jag en glossybox och roade mig med att filma medan jag öppnade den. Dock så säger jag inget.
 
 
 
 
Ögonbrynsgel ifrån pixi: Jag tror jag testat den förut men jag minns inte var jag tyckte om den. Denna kommer jag dock inte att öppna än på ett tag. Jag har en ifrån browgal som är grym.
 
Duk som man använder för att rengöra ansiktet. Jag känner mig skeptiskt att den ska räcka att få rent ansiktet med. Det känns som någon form av rengörning behövs. Men jag gillar att ha duk för att tvätta bort tvålen och denna känns mjuk och trevlig.
 
En penna som tar bort naggellack som man målat fel. Jag vet inte. Tanken bakom produkten känns god men jag är tveksam till om den är lika bra i praktiken som i teorin. Jag har målat om naglarna sedan klippet och provat den lite snabbt.
 
Tandkrämen jag bloggade om förra veckan. Jag kan tycka att 10 ml tandkräm är snålt. Men samtidigt så är den lagom stor ifall man inte gillar den. 
 
Body lotion. Luktade okej. Inte super gott men ändå helt okej. Den gick in i huden riktigt fort och kändes inte kladdig.
 
 

Killar kommer och går men hästar består, tydligen

Igår så var det 6 år sedan jag lade ut denna bilden på facebook:
 Dåvarande pojkvännen och nuvarande hästen. Helt sjukt att det redan gått 6 år (!). Jag har hunnit med tre romanser efter det.
 
Det roliga med den bilden är att efter jag och Erik gjort slut och jag gått vidare så hittade jag honom på en dejtingsajt och då hade han den bilden bland sina bilder. Han raggade alltså på tjejer genom att använda min häst!
 
Så kan man också göra :)