Anti nyheter

Jag läser aldrig nyheter om det inte är något jag verkligen är intresserad av. Dvs bara när jag vet att det finns något jag vill läsa. Men ibland tänker jag att jag ska bli bättre på att läsa nyheter.
 
Så idag startade jag omni appen och den raporterar om de senaste nyheterna (jag har stängt av sporten) och här en sammanfattnig om de 15 senaste rubrikerna.
 
¤ Två åring som dött.
¤ Två personer hölls fångda i en lägenhet.
¤ Balkongmord
¤ Kriget i jemen
¤ Krisen i svenska akademien.
¤ Nordkoreakrisen
¤  Abbas återförening
¤ S kritiskt till Almedalen 
¤ Abbue lööf om tuffa åren "Har gråtit många gånger".
¤ Tågtrafik igång men fortsatt förseningar.
¤ Kinas president och Indiens premiärminsister lovar att minska spänningen.
¤ C: Ovärdigt att ställa grupper mot varandra (politik)
¤ Rapport om fuskförsök på nationella prov ökar.
¤ Sydkoreas president visar nya sidor.
¤ Skottlossning i värnamo.
 
 
DET ÄR JU I STORTSÄTT ENBART ELÄNDE!
 
Skulle jag läsa alla de nyheterna och läsa liknande saker varje dag. Jag skulle gå sönder. Det kan inte vara rimligt att vi människor ska behöva ta del av allt. Jag tror jag fortsätter med att inte läsa nyheterna. Händer det något viktigt så får man reda på det på annat vis. 
 
 

Sexrådgivning

Igår gav jag en vän ett sexråd. Det var så bra så jag tänkte dela med mig. Hennes problem är att killen känns för stor, alltså för grov.
 
Mitt råd är följande:
Det hjälper inte att hugga av den en bit om den är för grov men den är hårdast och som störst innan han kommer, så var lite avtändande så han inte kommer. 
 
Min vän blev inte nöjd med svaret! Jag förstår inte alls varför. 
 
 
När vi ändå är inne på ämnet så kan vi prata om avsuningar också. Det är bäst att börja suga när den är slak, då slipper man ha något stort i munnen i början i allafall (växer den inte så har man gjort något fel eller mest troligt så har killen något tillfälligt fel)
 
Men jag måste poängtera att man bara ska suga om man vill! Jag har ju unga (och gamla) läsare. 

Fotobok på G

Jag bestämde mig häromdagen för att göra en fotobok över hela 2017 så nu har jag spenderat timmar med att kolla igenom alla mina bilder. Det är MÄNGDER!
 
Jag har kommit till början av juni och dessa är de jag valt ut som mina favoriter:
 
 
Rätt många selfies.. Men de behövs.
 
Jag kommer bli tvungen att rensa bort lite bilder men det kommer ändå bli hur många som helst. Det har varit riktigt roligt att kolla igenom bilderna. Janari - mars hade jag fullt upp. Sedan har vi det där med Alice. Det känns som en evighet sedan jag hade kanin.
 
Att se bilder på Alice är bara mysig men att se bilden på Klara med tuggben bärandes i munnen, tagen typ 5 min innan jag hittade Alice dåligt. Den bilden gör ont. Det blev inte bättre av att lyssna på Avicii samtidigt.  Tung stämning.
 
Näst på tur är det att gå igenom Danmarksbilderna. Lär vara tusen bilder därifrån jag vill ha. Minns när jag bloggade om Danmark. Då var det hur många bilder som helst.