Bebis, sömnbrist och städning.

Jag kan inte sova! Jag skyller helt och hållet på mormor som tvingade mig att dricka kaffe för 14 timmar sen. 
 
Idag har jag träffat Tim för tredje gången. Nyfödda ser verkligen ut som små gubbar. Det borde bekräfta att vi återföds och själen påverkar kroppen lite, typ. Ej genomtänkt ide.
 
Fast det var inte mig Tim kom för att träffa utan han skulle hälsa på min mormor och morfar (hans gammel mormor/morfar)
 
 
Förutom att uppmärksamma bebis så spelade jag och morfar backpacker.  Morfar är ambitiös. Titta hans anteckningar för att klara sevärdigheter. Han har alltså gjort research.
 
 
Tillbaka till Tim. Ida tog på honom kläder. Det tog lite tid men hon var rätt duktig. Bebisar gör att vuxna får leka med dockor utan att skämmas. Dock så tycker jag att vuxna får leka med dockor om de vill. 
 
 
Nu till det där med att inte kunna sova.. Istället för att ligga rastlös i sängen så har jag städat. Det är livsfarligt att städa på natten! Katten skulle givetvis hjälpa till. Hon har hoppat upp på mina axlar/rygg, vält ut saker ur gaderoberna och hoppat ner på min rygg ifrån gaderoben (AJ!!!).
 
 
Så här ser mitt handfat ut efter städning. Jag har städat bort onödiga saker så nu har jag bara det mest livsnödvändiga framme...
 
Handtvål, handscrub som jag inte minns när jag använde senast, sminkrengörning (den behöver egentligen inte stå där hela tiden men jag vill ha den där medan den torkar), handsprit som jag troligtvis aldrig använt, hårolja, leave in balsam, ögonmakeup rengörning, ansiktsvatten, två stegs ansiktsrengörning och min foreo (som man har när man tvättar ansiktet).

Mens

Livet är som mens. Först så är det bara extremt jobbigt, sedan börjar man acceptera för att tillslut glömma av att det finns.
 
Jag tycker det är facinerande. Jag har mens varje månad men ändå så kommer det som en chock varje gång att jag blir på dåligt humör första mensdagen.
 
 
Jag får rätt sällan mensvärk som kräver värktablett men det känns ändå. Sedan känns det som man har en stor sten i nedre delen av magen som inte ska vara där. Sten kanske är att överdriva men det känns som det är något där. Antagligen för att livmodern växer.  Andra dagen så har man börjat vänja sig. För varje dag så blöder jag mindre och mindre. Sista dagarna så behöver man knappt tömma koppen så man glömmer av att man har den i sig.
 
Menskopp är helt klart bästa uppfingen någonsin. Personen som kom på den borde få nobelpriset. 

Avklädnad

Idag har jag klätt av granen. Jo jag vet att det är lite tidigt, det är ju inte ens februari än!
 
Nu till det som alla undrat (jag tror iallafalll att en person frågat). Hur många gånger välte katten (djuren) granen? Rätt svar är... NOLL gånger! Hon börjar bli vuxen.  Dock så välte jag granen en gång medan jag klädde av den. Jag är tydligen inte vuxen än.
 
Att klä av granen är faktiskt mindre jobbigt än att klä på det. Avskyr att klä granen. På tal om att katten är vuxen. Jag tror bara hon plockade ner en julgranskula.