Bloggse krånglar så det blir inte längre än så här

Veckans upptäckt: Att det går att hoppa ifrån bryggan och överleva! Dock inte dopp ett utan nummer tre när man känt på vattnet och överlevt. 

Veckans läskiga: Kvällen då det var blodmåne så gick jag hem rätt sent och jag övervägde att ta en omväg hem för att jag såg någon som ev kunde vara zombie. Men det var bara en man som fotograferade månen. 

Veckans drickbara: Har haft ett stort dryck test då jag testat massor med drickor ifrån testagram. Kommer ett blogginlägg om det. Men jag rekomenderar INTE att dricka 11 olika sorters drickor på kort tid. 
 
Veckans lärdom: Om man ska testa om lime gör öl drickbart så bör man inte hälla i hur mycket lime på en gång utan lite i taget och provsmaka.

Veckans kreativa: Jobbat med fotobok för 2016. Den har tagit sjukt lång tid att göra och det är rena pusslet att få ihop alla bilder. Sedan har jag målat en kvinna. 
 
 
Veckans fundering: Det sägs att fyrklöver ger tur.. Men hur vet vi att det är så? Jag ser aldrig någon fyrklöver och jag börjar fundera på om det är vanliga treklöver som ger tur istället? De finns överallt men vi tror inte på dem. Det borde inte vara så svårt att få tur?
 
Veckans ogilla: Slutet av nyaste säsongen av Jane the virgin. Jag tror det kommer bli jobbigt och trist. Jag var inte nöjd innan det avsnittet heller. Vill att Rafael och petra ska vara ett par kan jag säga utan att spoilera. 

Veckans tinderkille: På tinder så står det ens namn. Såg nyss en kille som hette Banan. Jag svepte inte höger (gilla).
 
Veckans spänning: Läsa om alla upprörda män som inte får grilla. Jag håller med om grillförbud suger men nu är det så här. Världen är sjukt otäck nu med alla bränder.
 
Veckans bild:
 
 

Jag kysser iallafall bäst!

På maskeraden så hade Mikaela tävlingar och jag tyckte hon styrde upp det så bra så det förtjänar ett eget blogginlägg.
 
Först fick vi gå tipspromenad där varje fråga hade namn på 3-4 av festen deltagare. Man insåg ganska snart att det var inför lekens tävlingar. När tipspromenaden var över och vi ätit så var det dags för lekande. Stäm mig inte om jag har grenarna i fel ordning eller formulerat mig annorlunda än värdinnan. 
 
1. Vem är mest medelsvensson?
Jag var en av fyra deltagare och det gick ut på att vi skulle måla av Mikaela med helkropp och allt. De två som hade målat henne medel i storlek (dvs inte minst eller störst) hamade i omröstning om vem som var mest kreaktiv. Jag var en av de medel men jag den kreativaste. Mikaelas händer såg ut som en kratta!
 
2.  Vem sjunger först?
Tre personer fick en bokstav och då gällde det att komma på en låt där den bokstaven fanns mer och då skulle man inleda sången med den bokstaven. I som i Ida fick en av deltagarna att sjunga riktigt fort. 

3. Vem är sexigast?
I denna tävlingen var jag med i och jag hade givetvis valt mig själv på tipspromenaden men ångrade mig när jag fick reda på att vi skulle slå tärning. Den som slog fem st sexor vann och jag vann inte. 

4. Vem får ligga först?
Sedan var det dags att ta reda på som fick ligga först. Jag misstänkte att de skulle sätta igång med swingers och erbjöd mig att vara barnvakt. Men så var inte fallet utan deltagarna skulle på tid sätta på ett påslakan på ett täcke. En skitbra tävling men det var ingen lätt uppgift.  Det roliga var de två kvinnor på festen som har barn sköter inte sängklädes byte utan det gör männen. Rätt väg mot jämnställdhet. 
 
 

5. Vem är mest fotogenisk?
Denna tävlingen är jag sjukt krängt över att jag inte fick vara med på!  Fyra deltagare som inte var en av mig skulle på en viss tid ta den mest kreativaste selfin. Jag är fortfarande stött över att jag inte fick vara med. Jag hade troligen tagit en selfie med min sko.


6. Vem är snabbast?
I denna tävlingen var jag med i och jag kände redan under tipspromenaden att "haha näääää absolut inte jag". Jag hade rätt. Det var verkligen ingen tävling för mig. Vi fick en lapp med tre saker vi skulle leta efter och jag är inte bra på tidspress och blev helt nollstäld och lugn  Tack och lov så tävlade jag mot någon som var min raka motsats så tortyren var över snabbt. Vi skulle bland annat leta efter en sax och jag vet inte om Mikaela hade gömt någon i trädgården men troligen inte (jag har frågat henne) så hade jag varit smart så hade jag sprunit in och gömt alla saxar för att sedan i lugn och ro letat reda på resten. 
 
7. Vem kysser bäst?
Även denna grenen var jag med i men  under tipspromenaden så röstade jag på Mikaela vilket var mitt livs största misstag för att jag vann! Enda tävlingen jag vann. Tävlingen var som att sätta svans på åsnan fast vi skulle kyssa prinsen istället. Vi fick inte använda händerna och så jag kunde inte känna på trädet för att ungefär sikta en bit längre ner så jag ställe mig på knä och kysste och tydligen var det en bra taktik. Jag hamnade strax under läpparna. 
 
 
 
 
8. Vem är högast?
Vi skulle bygga ett torn och jag kom igång lagom tills det nästan var över. Skiten bara välte i början. Här hade jag rätt tävlingsinstinkt.  

9. Vem är kvinnligast?
Männen fick ta på sig strumpbyxor så snabbt som möjligt samt att de skulle vara så hela som möjligt. Den snabbaste var Elsa men hon fråntogs sin vinst pågrund av väldigt trasiga strumpbyxor. Vinnaren var inte så mycket långsammare. 

 
 
10. Vem är mest kriminell?
I denna tävlingen så fick övriga kvinnor var sina tidningar. Där skulle de klippa ut bokstäver för sedan klistra på ett papper. Ordet det skulle bilda var "Ge mig pengarna"
 
 
 
Det här var lite annorlunda lekar och jag gillar att det var tipspromenad innan. Även om vi alla villa vinna våra grenar så var det inte hela världen om man hade röstat på någon annan i tipspromenaden. Jag och de flesta andra fick tre rätt. En fick två rätt och vi hade två vinnare med fyra rätt.  De fick avgöra i en tävling.
 
11. Vem rullar bäst?
De hade var sin toalettrulle och den som fått bort allt papper först vann. 
 
 

Klara och Tim

För några dagar sedan så fick Klara träffa människobebisen och det såg så gulligt ut när hon hälsade på bebis så vi försökte styra upp en sådan bild genom att muta hundne med godis.
 
Ja det gick väl... Sådär.
 
 
 
 
Tillslut tog jag förnuftet till fånga och förelog för Jenny att vi skulle byta så hon höll i den fotande mobilen och jag styrde hunden då jag har lite bättre pli på hunden. Klara lyssnar iallafall någolunda när jag säger vänta. Största problemet var väl att få henne att titta åt rätt håll plus att jag inte har sama pli/koll på den andra hunden.
 
 
En söt bild blev det ilallafall :)