Glossybox - juli

För någon vecka sedan så kom månadens glossybox - under the sea. 
 
 
Den innehöll:
 
Saltvatten spay ifrån Senhor do Bonfim. Jag har ej testat detta än men jag brukar gilla saltvattenspray. Använde mycket för några år seden. Snyggast blir det om man duschar på dagen men jag gör det oftast på kvällen.
 
Ögonsmink borttagning ifrån kueshi. Gör sitt jobb och jag gillar den.
 
Tandkräm ifrån brilliant smile. Som ska göra tänderna vita och om den lyckats med det ska jag inte säga något om men som tandkräm gillar jag inte. Har fått den tidigare av testagram eller något.
 
Litet parfym prov ifrån police fragrances. Luktade bättre än den jag fick förra månaden men ändå ingen parfym jag skulle köpa
 
Kaffescrub ifrån body boom. Jag har testat någon liknande tidigare som jag inte gillade men denna gillade jag. Nackdelen med kaffescrub är att det känns skitigt och äckligt att ha den på sig men denna kändes inte lika skitig som den andra jag provat. Men jag kan inte bestämma mig för om jag gillar doften eller inte. Men jag tror att på nära håll så tycker jag att den luktar äckligt men på 30 cm avstånd ifrån näsan så luktar den nog gott.
 
Sedan fick vi även en dryck ifrån noa med smaken av lingon och granbarr. Svalkande var den verkligen men det var inte så mycket smak. Vilket troligen var bra för jag tror inte jag hade gillat den annars. Hade aldrig köpt men glatt druckit igen om någon bjöd.
 
 
 
 

Danmark: dag 8 och 9

Här kommer sista delen.
 
Dagen innan vi åkte hem så skulle mormor hälsa på sina syskon. Men jag anser att jag är för gammal för att sitta artigt vid ett bord och lyssna när äldre människor pratar på ett språk jag inte förstår.  Så jag bad om att bli avsläppt vid Randers centrum.
 
Det är lite utanför min comfort zone att vara ensam bland mängder med människor som pratar obegripligt. Så det var en utmärkt ide. Hade diskret läppstift i dagens ära.
 
 
Men efter en timme så kom Jenny och räddade mig. Den timmen jag var ensam gick jätte fort och jag hade aldrig tråkigt eller blev påkörd. Det var mycket bilar som körde där jag ville gå.
 
Jenny tog mig till en affär och frågade mig om jag ville köra barnvagn eller kundvagn. Givetvis så tog jag barnvagnen.
 
Jag hoppas verkligen att Jenny inte har något hemlig inspelning på vagnen för jag pratar oavbrutet med bebis och jag hade inte velat höra det. Jag upptäckte då att det bästa med bebis är att ha någon som tvingas lyssna på en.
 
Vi bestämde att han ville ha en vit kanin som heter Stina. Hugo och Viktor fick kaninen inte heta.  På bilden så ser ni när vi kör bland spriten.
 
 
Sedan sista måltiden och vi hittade våra morföräldrar. Samt att någon ville stjäla sin gammel morfars glasögon.
 
 
 
Vi såg den fjärde jurassic filmen samma dag som Bilka så denna dagen var vi utan något att se på. Morfar spelade backpacker och sedan såg vi på danska, vem vill bli miljonär.
 
 
De tävlade i par och det enda parets frågor kunde både jag och morfar. Även den frågan de svarade fel på. En av fågorna var hur många ben edderkop har. Morfar förvånade mig genom att veta att det betyder spindel?! Det måste vara EXTREMT onödigt vetande.
 
Men morfar visste inte hur många ben en spindel hade. Men det visste tack och lov jag så vi blev  inte utan pengar.
 
 
 
HOKUSPOKUS! Nu var det dagen efter och dags att åka hem. Allt på sängen ska ner i mina väskor. Förutom kudden och handväskan. Till nästa år så ska jag köpa ny resväska. Min älskade börjar bli sliten.
 
 
 
Väl på båten så fortsatte jag den nya traditionen att äka räkmacka när vi åker hem. Den var god men svindyr.
 
 
De sista dagarna i Danmark så hade jag börjat få ont i halsen. Så morfar köpte wiskey till mig. Min hlas blev nöjd. En stund iallafall.
 
 
Sedan spelade jag enarmad bandit och denna gång vann jag 300 kr! Men när jag skulle ta ut pengarna så hakade maskinen upp sig!!
 
En av personalen kom och hjälpte mig så jag fick mina pengar.
 
 
Tim fylde 6 månader den dagen så sen så tvingade Jenny mig att fota lite bilder på honom med hennes mobil.
 
Jag fotar mest liggande bilder men Jenny bad mig att fota stående. Först i efterhand så har jag insett att jag gillar liggande mest för att de blir bäst i bloggen.
 
 
Något trött så kom vi i land och som alltid när vi åker hem ifrån Danmark så regnade det. Dock bara några få minuter men ändå! Så lösningen på böndernas torka borde vara att vi åker hem ifrån Danmark lite oftare.
 
 
Sedan åt vi max!
 
 
Här var sagan slut. Fortsättning kommer förhoppningsvis nästa år.  Men något ni säkert undrat ett tag. Vad hände med jullåten jag hade i min spotify lista?
 
Jo mitt resesällskap lyssnade på den flera gånger utan att anmärka på att jag spelade en jullåt.
 
 
 
 
 
 
 

Danmark: dag 6 & 7

Vi fortsätter Danmark resan. På dag 6 så skulle vi åka till den stora affären Bilka.Tänk ica maxi.
 
 
Så här cool var jag i dagens ära. Jag hade kommit åt en knapp som gjorde mina selfies långsmala..
 
 
Väl på bilka så provade jag en mängd kläder. Det är jobbigt att prova kläder för de tar det personligt att jag inte ville ha dem. Många kläder var fina men jag älskade dem inte till 100%. De kom med personliga påhopp när jag hände tillbaka dem.
 
Men jag köpte något gult som ni kommer se längre ner och sedan köpte jag klänningen ifrån dag 2. Enbart för att jag älskade färgen och för att den var 100 kr billigare. För 50 kr så kan man köpa en klänning som man älskar till 90 % som man tänkt på i nästan en vecka. Har ej bild på den än.
 
 
 
Sedan åkte vi vidare mot Randers och jag lunchade med mina systrar. Vi åt på mitt favorit kinaställe i världen!
 
 
Sedan chill hos Paula och jag målade. Som ni ser så har någon tuggat på mina pennor. 
 
 
HOKUSPOKUS så var det dags för dag 7 och djursommarland. Det var skitvarmt den dagen så jag körde strumpbyxor. Svala men nackdelen är att jag var rädd för att visa rumpan. Gjorde misstaget att ha vita trosor i dagens ära.
 
Den gula jag köpte dagen innan.
 
 
Vi åkte massa saker eller var barnvakt medans bebis mamma åkte massa läskiga saker.
 
 
Sedan åt jag pannkakor till lunch.
 
 
och sedan våfflor några timmar senare
 
 
När vi ändå är inne på ätbara saker. Denna milshaken var väldigt isig och kändes som en blanding mellan milkshake och slush ice. 
 
Den var svalkande.
 
 
Så mycket som morfar har umgåts med Tim.. Så mycket har jag aldrig sett honom umgås med en annan bebis. Tim fick åka sin första sak. Bananbåtarna! Tror det var vid den stora apan Jenny sa att han tittade åt fel håll.
 
Eller ja.. jag vet inte om hon sa till mig eller Tim eftersom jag också tittade åt fel håll då jag tog en selfie.
 
 
 
 
Varm dag men vi överlevde!