Strögets mat och pub

Jag tror inte jag har bloggat om det här. Sista fredagen i April så träffades de vuxna ifrån ridklubben och käkade på strögets mat och pub.
 
Även om det här är "gamla nyheter" så måste jag blogga om det eftersom jag var så duktig och fotade maten. Men först en bild på hur snygg jag var.
 
 
Mina nya skor invigdes:

 
Nu till maten. Delar av sällskapet var sena och vi andra höll på att svälta ihjäl. Det är iallafall vad vi sköll på. Om sanningen ska fram så var vi bara sugna på halloumi så vi beställde en förrätt.  Till huvudrätt så beställde jag vegetarisk hamburgare. Sååå god. Hade egentligen velat ha kyckling men det var dåligt med kyckling på menyn.
 
Tror alla i sällskapet var nöjda med maten.
 
 
Jag drack två glas vin som slog till rätt bra och givetvis så ska man ta "fylleselfie" på toa. De hade väldoftade toalett så jag fotade även handfatet. 
 
 

Thank goodness I'm fabulous.

För några dagar sedan så kollade på på bilder ifrån när min arm var nybruten det är helt sjukt att det inte alls var länge sedan jag inte kunde skriva med en penna (eller ens på datorn) och att jag åt värktabletter dygnet runt. 
 
Man glömmer så fort. Iallafall så är det (imorgon) tre månader sedan jag bröt armen. Idag har jag varit på återbesök nummer två hos sjukgymnasten och jag fick nästan guldstjärna. Hade hon delat ut guldstjärnor så hade jag garanterat fått det. Dagens besök var det sista för denna skadan (om jag inte skulle få problem senare).
 
Trots att jag inte tränar armen så mycket längre (eftersom den känns bra 98% av tiden) så har armen gjort framsteg på en månad. Kan återkomma om skillnaden OM dagens besök kommer upp på vårdguiden (förra månadens besök finns där). 
 
 
Men lite ifrån minnet (totalt ointressant att läsa, så vill du inte läsa så önskar jag dig en bra dag eller läs texten under bilden)
Att böja hand neråt så hade det hänt lite men inte så mycket men det berodde på att jag redan var rätt böjbar. Böja hand uppåt var helt återstållt. Böja handled åt sidorna hade också gjort stora framsteg. Att vrida handflatorna uppåt kan jag också göra med fullrörlighet nu (även om det tar emot lite så kan jag). På styrketestet så hade jag som starkast 210, vilket är stor skillnad mot förra månadens 150 (vänster hade 250 förra månaden). På styrketestet så kände jag mig betydligt mer stabilare så det har verkligen hänt saker.
 
Sedan hade min handled minskat med 7 mm (pågrund av svullnad som minskat). Nu är det bara att fortsätta träna upp styrkan. 
 
 
En selfie ifrån i morse. Mitt hår ser nästan grönt ut just nu! Eftersom jag tydligen är extremt bra på att återhämta mig ifrån fraktur så köpte jag en mugg med texten "Thank goodness I'm fabulous"
 
 

Mina kommande 320 år

Igår tog jag två beslut.
 
Men först ska vi prata om mina föräldrars nya pool, ett spabad! Förutom att den kan bubbla så kan man ställa in  tempraturen. 
 
 
 
På premiärbadet så var det 25 grader i vattnet. Det är ju kallt! Men igår badade jag i 31 grader och det var hur skönt som helst. Så nu till mitt första besult.
 
Jag är för gammal för att bada kallare än 30 grader! 
 
Men alla regler har undantag, jag kan bada kallare om:
1. Grupptryck.
2. Om det är en ny plats eller en plats där jag knappt badat.
3. Om jag är så varm så jag håller på att dö av värmeslag. 
 
Jag är rätt envis.. jag kan nog nästan bada hur kallt som helst om jag fått för mig för att bada men numera ska jag välja mina tillfällen. 
 
 
Igår badade jag i nästan tre timmar! Först en timme och sedan två timmar lite senare och kom fram till hur mycket bättre allt känns i vattnet. 
 
I mitt nästa liv så har jag redan bestämt att jag ska bli flyttfågel. Jag tror det är sångsvan jag vill bli. Men i livet efter det så planerar jag att bli val. Jag är inte helt säker på sort men det lutar mot blåval (även om den är för stor för min smak).
 
Delfin vill jag inte bli. För söt och populär. Visst så kan det vara roligt att vara ett djur som har sex för nöjes skull MEN jag har hört om delfinvåldtäkter. Risken finns även att man måste bo i fångenskap. Lite samma problem har jag med späckhuggare. Är jag blåval så är risken att jag får leva i 100 år.  Så efter ha simmat i havet i 100 år så vill jag springa fort! Så jag känner nog för att vara Leopard, enligt googlandet så lever de i ca 17 år (om de har tur). Det känns lite för kort tid att springa så jag vill vara ett springande djur till. 
 
 
Jag känner inte för att vara ett kattdjur direkt igen. Det är synd att det inte finns några vildhästar kvar (i princip). Jag hade gärna varit älg men det finns allt för många jägare. Så mitt val har gått till travhäst. Jag vill egentligen inte vara tamdjur eftersom det finns allt för många idioter till människor men som häst så har man rätt mycket fritid och det kan vara skönt att ha någon som ger mig mat ett tag. 
 
 
Min planering är inte slut än. Efter mitt hästliv så trotsar jag jägarskräcken och blir varg. Men tyvärr så verkar de inte leva så länge vilda (jag hoppas verkligen att jag blir vild). Efter vargen så vill jag vara elefant (hoppas även där att jag blir en vild elefant).
 
Nu har jag typ varit på land i 100 år efter min valighet. Så nu vill jag tillbaka till havet 50- 100 år. Vilket djur jag ska vara där vet jag inte än.  Men nu har jag ändå planerat ca 320 år framåt (om jag inte blir sjuk/skjuten i förtid).
 
Rent spontant så känner jag att jag aldrig vill bli människa men igen men samtidigt så är jag nyfiken. Kanske om 500 år kan jag tänkta mig att bli människa igen för att ta reda på hur mänskligheten har utvecklas.