Testagram, Lancome och kylmattan

Lite nya saker som kommit in i mitt liv det senaste. Vi börjar med Testagram.
 
 
Denna månaden hade verkligen en superbox.
 
¤ Friggs - Chiafrö & havsalt. Majskakor i portionspåse. Vi har tidigare fått en fullstor förpackning så det kändes lite snålt. Men samtidigt så älskar jag de majskakorna. De är föresten uppätna på bilden. Jag sparade en tom påse för att fota..
¤ Belvita choklad hasselnöt. Kanske provat dessa förut men de är iallafall super goda men samtidigt lite matiga.
¤ Nygårda fruktsoda. Jag är ingen kolsyra person så jag har inte smakat än. Men bra produkt att få.
¤ Noadricka. Ej smakat än.
¤ Pandy karamell och havsalt. Lite socker och mycket protion. Smakar lite märkligt men rätt gott när man vant sig. Perfekt om man är sötsugen men inte vill över äta. Denna räcker ett tag. 
¤ Naturdiet shake. Choklad och kokos. Denna var jätte god. Numera får man till testagram välja att få en extra produkt. Av de tre man fick välja mellan så var denna mest intressant.
¤ Naturdiet bar hallon. Jag fixar inte hallonen. Utan dem så hade den varit god. Tydligen kunde man få hallon eller karamell. Så jag fick helt klart fel smak. 
¤ Haribo starmix. Denna har jag gett bort till min syster.  Den hade säkert varit god men jag är ingen godisperson förutom choklad. 
¤ Berocca sport. Energi pulver. Ej testat än men det ser jag fram emot.
 
 
Samma dag så fick jag ett packet ifrån eleven med Lancomeprodukter. Jag är SÅÅÅ lättlurad. Fick ett mail om en kod på 20% på lancome. Så jag tänke passa på att köpa min favoritmascara som jag inte behöver köpa än på 2-3 månader. Sedan var det att man köpte två produkter så fick man en present.
 
Jag ville ha ett lancomeläppstift men tyckte de var för dyra så jag köpte en till mascara. En blå. Älskar den! Trodde aldrig att jag skulle älska en blå så mycket. Vad presenten innehöll har jag inte tagit reda på än. En annan mascara, en parfym och något mer.
 
 
Sist men inte minst. Klaras kylmatta som jag redan berättat att JAG älskar. Troligen mer än Klara.

 
 
 
 

Mysig och odräglig

Jag hade en trött kisse igår och vid ett tillfälle så var vi inte överens. Hon ville äta men jag tyckte att hon var för trött så hon fick vänta lite.
 
 
Det kändes extremt ovanligt att kela med kattunge som inte fösöker äta upp en. Hon är vanligtvis helt livsfarlig. Hur uppfostrar man en kattunge?
 
 
Stora syster katt tyckte kattunge var läskig. Drogad och luktade säkert annorlunda. Eller så hade hon sett fram emot att kattungen skulle flytta så hon blev besviken över att hon kom hem igen.
 
 
I morse när jag vaknde så var min söta snälla kattunge inte söt och snäll längre. Jag vaknade av att någon lekte med mina fingrar och fick sedan nästan attackerad (hon lekte väl ikapp sig)
 
På bilden ser vi en bloddroppe.
 
 
 
Ikväll så har hon varit mysig men kelstunden en stund senare så var hon odräglig och skulle bara bitas.
 
 
Nu när man vet att hon väger 3 kg så känns hon så mycket större. Nu när jag vet med 100% säker att hon är tjej, ja då fick jag minsann titta på hennes kön. Det ska bli intressant att se om två veckor om det går att plocka stygnen på det vilddjuret. Jag tror att jag och mamma fixade det på Sonja. Annars känns det som att vi kan det på typ varannan katt. 

Glossybox - maj och sminkboxen

Idag fick jag min Karl Lagerfeld + Model co glossybox men innan jag visar den så kommer en titt på den vanliga majboxen.
 
 
Typ sämsta boxen på evighet.
 
¤ Ett spray för blont hår som tar bort gula toner. Kanske ett tecken på att bli blond.
¤ Sheetmask ifrån Pop up beauty. Detta är boxens favorit. Gillar sheetmaskar. 
¤ Eyeliner ifrån Eyeko. En rätt tjockpenna. Har bara testat den lite snabbt i fel spegel. Jag är kräsen när det gäller eyeliner men jag är extremt tveksam till om jag kommer gilla denna. OM jag gillar den så återkommer jag. 
¤ Konjacssvamp. Håll i hatten. Jag gillar den! Det trodde jag inte.Super skön att ha på huden. 
¤ Deo. Helt okej men lite trist att få. Känns inte ens som ett spännande märke. Bra att ha men trist.
 
 
Nu till sminkboxen!

 
Nu har jag testat produkterna lite snabbt.
 
¤ En borste. känns billig men är tydligen värd 250 kr. Jag hade inte köpt den men det är för tidigt att döma ut den.
¤ Rouge. Verkar fint. Har bara provat på osminkat ansikte. 
¤ Läppglans i någon brunfärg. Jag är inget fan av läppglans och hade önskat en annan färg. Gärna rätt eller färglöst som man kan ha över de andra två läppprodukterna. Men fördelen med färgen är att den passar någon som inte gillade de röda läppprodukterna.
¤ Ett mini läppstift. Förpackingen kändes billig men annars så var läppstiftet fint på. Man kan inte ha för många röda läppstift.
¤ Eyeliner. Tunnare än Eyeko men annars har jag samma motivering. Tror inte jag kommer gilla den här.
¤ Läpppenna. En aning mörkare än läppstiftet men de blev fina ihop. Gillar och är nöjd.
 
Jag kanske är gnällig men jag är inte riktigt nöjd med sminkboxen. Men jag gillade typ hälften av sakerna så jag får varja nöjd ändå. Hade hellre haft en full size läppstift och skippat läppglanset.  Borste och eyeliner är iallfall roligt att testa även om jag hade kunnat byta ut dem också.