Två icke sanndrömmar

Några dagar innan förra hunden Ella avlivades så tuppade hon av. 
 
Det är viktig info nu när jag ska berätta vad jag drömde i natt. Jag drömde att Klara helt plötsligt fått ett sådan anfall. Som med Ella så berodde det på hjärtat och vetrinären rådde att avliva (med tanke på att hon i skrivande stund inte har hjärtfel så måste det ha gått riktigt fort!)
 
Jag var givetvis förkrossad men det sjuka var att jag funderade vad jag skulle skriva till Rallylydnaden (på tal om det jag skrev igår, att jag tränade det mest för klaras skull). Jag övervägde att skriva att Klara skulle avlivas så jag kommer inte nästa gång men kanske gången efter med en annan hund (!) (med annan hund så menar jag Lucia eller kanske till och med morfars hund Ronja). I sorg så är hjärnan inte riktigt klok.
 
 
 
Nästa dröm var lite mer trevlig. 
 
Jag hade skaffat en hund till. En till Klara hund (dvs samma färg och ras). Hon hette Svea.  Men det märkliga var att när jag fick hem Svea så hade jag lånat ut Klara till några främlingar några dagar (!). Tydligen så kunde man få pengar genom att låna ut hundar till folk.
 
Dagen då Klara skulle komma hem så hade jag ångest över att jag inte visste något om de som hade lånat henne. Jag hade inget mobilnummer eller något. Det enda jag hade var några mail vi skickat till varandra men de mailen hade jag svårt att hitta. Jenny satt med mig vid datorn medan jag letade i mailen men jag kunde inte söka igenom mailen helt för det började dyka upp dickpicks som jag fått av killar. De ville jag inte att Jenny skulle se.
 
 
Klara kom hem och mådde hur bra som helst. 

Ej samspelta och Testagram

Igår var det dags för rallylydnat igen.
 
Förutom att det var iskallt så var det våran sämsta träning denna hösten. Sedan förra veckan så tränar vi med nya hundar som Klara inte känner (så hon vill gärna skälla på dem), sedan löper hon och sedan var det mycket harbajs i gräset.
 
Så jag fick kämpa på med sådär resultat. Men vi avslutade dock med hennes bästa jag. När hon är sitt bästa jag så är hon verkligen helt fantastiskt så det är tråkigt att man inte har den hunden hela tiden. 
 
Nu ska vi se om jag kan sätta ord på mina känslor och tankar med att ha en sport/hobby där man sammarbetar med ett djur. Gäller både ridningen och hundträning. Vi är två stycken det hänger på och hur duktiga vi är för dagen beror på bådas dagsform. Det är frustrerande när man inte får bra resultat pågrund av den andra. Att känna så för ett djur som inte valt sporten/hobbyn känns orättvist.  Det känns elänidgt att vara missnöjd över en träning med en annan individ. Men i stora hela som handlar det om att jag inte är tillräckligt duktig för att nå fram till Klara när hon är svår.
 
Dock så går jag först och främst rallylydnad för Klaras skull. För att hon ska komma ut och aktiveras. Men det är en kick när det går riktigt bra och man verkligen har bra samspel.
 
 
VI BYTER ÄMNE och snackar istället om testagramboxen jag fick idag.
 
 
En sjukt bra box denna månaden.
 
kitkat chunky salted caramel fudge: Äntligen choklad i boxen! Denna var god.
Red bull organic bitter lemon:  Det är ganska osannorlikt att jag på egenhand skulle köpa energidryck men det är sjukt praktiskt att ha hemma ibland. När man måste gå upp tidigt eller måste göra något efter få timmar sömn.  Sparar denna tills jag behöver
honey cheerios bar: Väl godkänd. Smakade bra och jag hade absolut kunnat köpa den om jag behövde något mellanmål och inte har möjlighet att köpa riktig mat.
Naturdiet banan och havre: Första intrycket var inte god men den blev bättre när jag druckit mer än en klunk. Lärde mig genom denna det engelnska ordet för havre. Namnet på havredrycken oatly blev genast logisk vaför de heter som de gör (något jag ALDRIG funderat över)
Mountain dew no sugar: Jag tycker det är lite sådär att få "dricka" då jag typ bara dricker vatten men jag ska smaka på den någon gång. Innehåller tydligen koffein och lägre halt kolsyra. Kan säkert bli bra.
Ehrmann high protein shot: Vaniljsmak och denna var sjukt god! Vill ha mer. Boxens favorit. Smakde verkligen vanilj
Swiffer duster: En avancerad dammvippa. Ska dra åt sig djurhår. Ska testa på nya soffan. Jag har alltså inte testat den än. Ett blogginlägg om nya soffan kommer också.
Ajax hygiene: Ett städspray som är boxen andra favorit. Jag har provstädat och min spis har aldrig varit såhär ren innan. Uppskattar att få städsaker då sådant är tråkigt och det bästa är att jag tänkt att jag måste köpa nytt städspray nästa gång jag handlar men tack vare testagram så slapp jag det. 
 
Bonusprodukten jag fick denna månad (varje månad får man välja en av tre produkter på hemsidan som extra produkt)
 
Vegansk choklad sötad med kokossocker ifrån so free. Smakade god och som vanlig mörk choklad. Inget konstigt med den. 
 
 
Tjuvtitt på soffan. 
 
 

Stora syster hjälper till att leta

I en lägenhet med bara två rum och kök så borde det inte vara så svårt att hålla ordning på katterna men jag kunde verkligen inte hitta kattungen i morse.
 
Jag letade överallt utom under soffan men jag titade medans jag letade så frågade jag stora katten om hon visste vart lilla syster var någonstans. 
 
När jag precis tänkte ge upp och ropa på kattunge så hittade stora syster henne åt mig. Hon hade krypit in bakom i en av korgarna på toaletten. Jag hade ALDRIG letat där. 
 
 
 
Poängen med det här inlägget är att stora katten verkligen visade mig vart kattungen var.  I skrivande stund så sitter kattunge högst upp på skrivbordet och stora syster katt går balansgång på ryggstödet på soffan. Klara tittar i kattlådan (äter dock inget )
 
Jag sitter i soffan med Nallen brevid mig. Giraffen ligger vid mina fötter. Ella (leksak, ej spökhund) ligger troligen på golvet vid sängen. Hönan (leksak ej riktig) vet jag inte vart den är.