Stora syster hjälper till att leta

I en lägenhet med bara två rum och kök så borde det inte vara så svårt att hålla ordning på katterna men jag kunde verkligen inte hitta kattungen i morse.
 
Jag letade överallt utom under soffan men jag titade medans jag letade så frågade jag stora katten om hon visste vart lilla syster var någonstans. 
 
När jag precis tänkte ge upp och ropa på kattunge så hittade stora syster henne åt mig. Hon hade krypit in bakom i en av korgarna på toaletten. Jag hade ALDRIG letat där. 
 
 
 
Poängen med det här inlägget är att stora katten verkligen visade mig vart kattungen var.  I skrivande stund så sitter kattunge högst upp på skrivbordet och stora syster katt går balansgång på ryggstödet på soffan. Klara tittar i kattlådan (äter dock inget )
 
Jag sitter i soffan med Nallen brevid mig. Giraffen ligger vid mina fötter. Ella (leksak, ej spökhund) ligger troligen på golvet vid sängen. Hönan (leksak ej riktig) vet jag inte vart den är.

glossybox - September

Trifle cosmetics - Praline palette - 195 kr
En liten palett med 6 st ögonskuggor. Själva paletten är skitsöt och den innehåller en jätte fin guldigskugga samt en fin lila.  Men resten var inget jätte intressant.  Vill ni se färgerna så får ni bildgoogla för jag tänkte inte på att ta en bild men jag tycker färgkombinationen var sådär om man är som jag som vill använda flera olika färger i sminkningen.  Men som sagt den guldiga och den lila var jätte fina. På ögonen så blev det fint men det finns bättre ögonskuggor och jag hade inte köpt paletten för nästan 200 kr. 
 
 
Steve Laurant - Lipp gloss "Red dress" - 195 kr
Super fint men inte så hållbart. För att vara läppglans så gillar jag det men jag är ingen läppglans person.
 
Doucce - Maxlash volumizer mascara - 195 kr (för fullstor, mini i boxen)
Jag tror jag fick exakt denna mascaran i någon adventskalendrarna förra året. Jag har ialllafall en sådan till hemma som jag inte provat (då jag inte vill ha för många mascaror öppna). Men denna gången var det lägligt att testa ny mascara. Jag gillar den! Iallafall hittils. Mascaror är svåra att bedöma. De kan kännas grymma de första gångerna för att sedan kännas sådär när man lärt känna dem (eller tvärt om). Slår inte min favorit mascara ifrån Lancome (betyg 5/5) men jag skulle kunna ge denna 4/5 i betyg just nu. 
 
3ina - the shadow paint "703" - 105 kr
Flytande ögonskugga alltså. Jag hade extremt låga förväntingar på denna men ändå så var den sämre än väntat.  Jag har verkligen exprimenterat för att få den att fungera men jag lyckats inte. Jag säger inte att det är fel på produkten men det är heller inte fel på mig! 
 
Vichy - Liftactiv collagen specialist - 525 kr/50 ml (en mindre burk i boxen)
Förutom att den är svindyr  så ska den bekämpa ålderstecken. Pågrund av kan inte ha för många saker öppna så har jag inte provat den än.  Förväntar mig att se 20 år yngre ut sen när jag testar den.
 
 
Det var verkligen en sminkbox och jag är i stora hela nöjd med innehållet. Även om jag inte gillade den flytande ögonskuggan så har det varit intressant att prova den.
 

Sheetmask september fortsätter

Jag har missat sheetmask en kväll annars har jag haft en varje dag.
 
Vissa är riktigt kalla! Eller så känns det bara så nu när det är vinter! Sedan har jag börjat gilla slice maskerna mer och mer. På bilden undar ser vi när jag var jordgubbe. Vi ser även den tidiga födelsedagspresenten jag fick av Jenny.
 
 
Milk bomb mask ifrån G9 skin är en av mina favoriter. Luktade verkligen banan och kändes mysig.
 
 
 
Japp jag hade tydligen samma tröja fem dagar i rad.  
 
 
Gillade även Fresh Garden Mask Glacial Water  ifrån skin79 mycket.